The best thing to hold on to in life is each other

Mina ögon ser just nu ut som.. två röda bollar, inte kul. Det kliar och ömmar, och det hänger två gigantiska “påsar” under varje öga. Jag kan inte ha linser idag, och vill inte heller ha smink (kul att tvätta ur det ikväll liksom).
Baah, har ingen aning om vad det kan vara.. men i vilket falls om helst så suger det. Det har ju verkligen kliat konstant i mina ögon typ sen 1,5 vecka tillbaka. Jag tror att det har o göra med att jag måste städa, och det är bums. Sen är det säkert lite blommor och förkylning som bidrar också, men i det långa loppet är det nog definitivt dammet i mitt rum. Så det blir till att städa sen när jag kommer hem idag, vid typ halv sex.. och efter det så får jag göra alla mina läxor. Har svenska redovisning och historia hemtenta tills imorgon, samt eng. tills idag och engelska redovisning tills onsdag. Det är typ mest det.. alltså, jag måste nog mest göra sv & historia. Annars ligger jag nog risigt till på tisdag, bläää.

Btw så är mina ögon så illa att jag har vaknat massvis med gånger i natt, varav en av gångerna fick jag gå och upp och ta sju stycken betapred (dock så hjälpte det faktiskt en aning, vilket tyder mestadels på allergi tror jag).

Åååh, jag hinner inte med att ha det såhär. Det är orättvist..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *