European Computer Driving Licence

Yeeeeees nu har jag gjort mitt dataprov i excel iaf! Och jag vet redan att jag får minst G för att min lärare hann rätta mitt ena delprov först, och då sa hon “jaa nu vet vi iaf att Alexandra klarade sig”. Det bäst var att hon sa det efter det första teoretiska provet, så när jag gjorde det praktiska spelade det ingen roll om jag failade, för jag skulle ändå få G, mouhha! Men, jag gjorde det praktiska ordentligt såklart.. Hoppas det gick bra, för jag vill ju inte bara ha G.
Btw så får jag snart ta och göra några prov i ECDL snart, annars blir det tufft till våren. Vi har nämligen typ bara 1-2:an på oss.. Och det är sju prov, varav jag har gjort två stycken. Men funderar på att ta typ excel databas o excelvanligt, samt powerpointprovet typ strax innan och strax efter jul. Så har jag “bara” 2 stycken kvar sen.. undra vilka det är..? Det måste typ va.. um.. allmän IT-kunskap och information & kommunikation.. Baah, wellwell..

Idag är det i alla fall fredag, ååh så mys. Dagen ser ut ungefär såhär:
¤ Kinesiska 2h
¤ Lunch 0,5h
¤ Social Sciences 1h
¤ Matte, 55min
¤ Psykologi 1h
¤ Sola m. Steph, Signe, Jenny, Nillah (?)
¤ Hem och: plugga, städa, chilla, laga mat, greja på datorn, plugga mer.. sen får vi se.

Jag saknar redan min älskling som jag inte får se fören på lördag! Eller alltså, joo idag i skolan då men.. men liksom.. inte på riktigt, miiih. 🙁 <3
Btw så kom jag på en sak till, jag ska blogga klart idag tror jag. Och kanske få upp massa bilder på bdb, yaaay! Finally.. och juste ja.. på fb. Och fixa en CD till min faster..
Nåväl, det hinner jag allt med, det är ju trots allt fredag. Iofs måste jag typ få klart historian idag.. eller i alla fall få klart texter med egna ord så att det bara är att fylla i annan fakta sedan. SKIIIIIT! Aja, men sen är det gjort iag. GÖÖÖÖÖÖÖÖTT!

Frukosten väntar, ciiiaoo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *