Olympus och excelprov

Usch, jag vill inte ha prooov idag. Jag har allvarligt talat typ inte pluggat någonting på det.. kollade igenom papperna igår på kvällen i typ fem minuter max, men det var allt. Så vi får väl se hur det går..
För övrigt sååå.. vet jag inte vad jag ska göra idag mer än att plugga. Det måste verkligen pluggas historia, historia, historia &… vänta nu.. um.. jo juste! Historia (blää).

You’ll always be my favourite mystery.

Igår så.. kan ja ju tala om att jag vaknade, gick till skolan, hade engelska med typ 5 andra i klassen (resten jobbade nere på sinclair just för dagen), sedan lång rast/lunch där jag hann med att plugga in spinttiden som vi egentligen har sista timmarna.. och jag hann med att äta lite (fast det var skabbmat, typ sallad o macka som var torr, så jag köpte en banan). Det var typ det jag hann med, men det var rätt mycket egentligen, haha, för rasten var ju ändå på 2h o 35 minuter och jag pluggade ju faktist i 80 minuter av de.. så.. 75 minuter gick till att ha lite kul och typ att äta..
Efter lunchen skulle jag ha haft b-språk, franska med andra ord, men jag mådde så himla piss (huvudvärk, påväg till migrän.. um.. frös, förkyld, bihåleont.. osv) så jag fick slippa lektionen.. då gick jag ner till där Daniel har sin spanska och la mig för att vila i en soffa där. Sen kom bebis ut en stund och sen fortsatte han med lektionen.. och sen kom Steph, Richard & Nillah, men Steph & Nillah gick efter ett tag.. Alltså så satt Richard kvar och snackade med mig i typ en timma, det var faktiskt roligt.. 🙂

Jaa, när klockan var halv två så kom Daniel ut från sitt lilla hus, nejmen hans lektion slutade då.. så vi satte fart mot skåpen för att hämta grejer och sedan vidare till Uppströms där Daniel fick en tid med en gång (han skulle ju klippa sig).
Bebis blev inte så nöjd med frillan tror jag, men jag tkr att den var söt. Det var dock lite knäppt när han just kom ut från frisören, för gubben som hade klippt han hade typ gjort bakåtslick på han typ.. haha. Men Daniel tog mössen på sig och sen gick vi.
Och vi gick till……….. Espresso House! Där tog Daniel och köpte en mocha latte o en chokladboll, och tillsammans mumsade vi upp detta. Sen satt vi där och myste i typ en timma tills min buss gick vid halv fyra.
Väl hemma så.. tog jag det lugnt, för jag mådde fortfarande himla piss.
Det blev datorn, msn m. Daniel, läsa lite kinesiska o excel och typ.. sitta uppe med mamma, Corne & Stoffe (pappa var på möte).

Nej, nu är det frukost.. Jag ligger iaf inte efter med igår.. nu är det bara.. um.. 5 dagar kvar (dvs. 12-16).. baah, tihihi. Aja, det fixar jag nog. Ha en bra daaaag.. 🙂

One thought on “Olympus och excelprov”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *