A jealous woman like me

Piss, piss, piiiissssdröm! Det suger att vakna mitt i natten av att man gråter..

Idag är det skoooola.. igen.. yaay! Börjar dagen m. engelska som vi ska ha i biblioteket för en gångs skull, donno why actually.. Sedan har vi superlång rast, närmare 2h och 35 minuter, så jag o Daniel ska ta och plugga då så att vi kan plugga in spinttiden.. då kan vi med andra ord sluta halv två. Men innan vi slutar, så är det b-språk också. Inte såå värst kul, men inte såå värst tråkigt heller. Det beror väl lite på, men när jag vet att jag kan välja way sixteen så tror jag att franska inte är så underbart längre. 🙂

Jahaaa, vet inte vad jag ska göra mer idag faktiskt än att gå i skolan, se på när Daniel klipper sig och sen åka hem för att göra massor med läxor?
Åååh, vi har för mkt läxor och prov nu innan lovet.. låt mig presentera några exempel:

¤ Exceldatabasprov
¤ Franskaläxor
¤ Int. rel-läxor
¤ Kinesiskaläxor/förhör
¤ Eng. article hand-in samt redovisning
¤ Historia hem-tenta
¤ Svenskaredovisning
¤ Franskaprov
¤ Eng. bok redovisning
¤ Matteprov
¤ Samhällprov

YAAAAAAAAAAAAAY OCH SEN ÄR DET LOOOOV!
Det ska verkligen bli sååå gött: träffa massa vänner, chilla, mysa m. Daniel, vara med familjen, jul, nyår.. åååh. Och det bästa är att lovet typ är 3 veckor o 1 dag långt (eller alltså, vi har 2 veckor och 6 dagar lov i sträck, sen skola på fredagen och sen är det ju helg i två dagar till, så om man räknar till de två dagarna på fredagen så kan man ju säga att det är 3 veckor och 1 dag lov.. tihih). Hursomhelst så är det grymt mycket, mouhaha. Man hinner ju med en hel del.. dock ska jag försöka att inte planera in så mycket, utan mest chilla och typ förbereda mig inför nästa termin typ.. Men lite jobb ska jag allt (förhoppningsvis) utföra, för pengar behöver jag.. nåväl.. vi får väl se vad som sker. Det är ju trots allt.. hum.. 4 veckor och 2 dagar kvar, mouauhahha. Seriöst det är ju ingentiiiing.. ^^ Aja, nu ska jag faktiskt dra.. Klockan är mycket..

Fast ooj, uuuh, vet ni vad? Jag tror att jag nyss hörde massa möss typ krypa i väggen till mitt rum.. Lääskigt, men sött.

Jaja, byyye!

One thought on “A jealous woman like me”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *