New way to be human

It’s true love when we spend time talking on the phone,
cuz when we’re not around eachother, we don’t wanna be alone,
it’s true love, love, love, love.. <3

Today is my B-day! 🙂
Det har varit riktigt nice faktiskt. Vaknade upp av familjen som sjöng, och dessutom med min Ă€lskling vid min sida, och sĂ„ fick jag massor av paket (t.ex. systemkamera, parfym, choklad, sĂ€ngklĂ€der, muffinssaker osv.). Efter lite mys och sĂ„, sĂ„ gick jag upp o duschade och sen Ă„t vi frukost tsm och Ă„kte till skolan/jobben. Äsklingen och jag var typ tidiga till skolan som vanligt, och jag som inte hade hunnit sminka mig hemma gick in pĂ„ toa för att göra det. Dock sĂ„ knackade det typ tusen gĂ„ngen pĂ„ toadörren efter bara typ tvĂ„ minuter, och sĂ„ öppnade jag o sĂ„ var det Sara N, Malin, Maja P & Jenny som ville gratta mig.
Well.. sen var det matte dĂ€r jag faktiskt jobbade en hel del, och sen rast (fb osv). SamhĂ€ll (film o snack), lunch (skabbmat, Ă„t lite morotsbitar o en banan).., svenska (snack om asagudarna osv.), historia utan lĂ€rare (dvs mest datorn o vĂ€nner) och sen gympa, men jag Ă„kte med mamma till lsk vĂ„rdcentral för att ta vaccinet mot svininfluensan eftersom att jag Ă€r i riskzonen, men dĂ„ var allt slut.. BAH! SĂ„ Ă„kte tillbaka till skolan igen och sĂ„ tog Malin, Jenny, Stephi, Von, Signe, Maja & Daniel ivĂ€g mig till Cactuz dĂ€r vi fikade (det blev banan & loka), SÅÅÅÅÅ mysigt!! <3
Mamma o Corne hÀmtade mig och Daniel pÄ torget vid typ halv sex och sen Äkte vi hem till mig och myste o Ät tills Daniels buss gick vid Ätta igen (jaa lite tid, men det var sÄ vÀrt det!).

Nu ska jag kolla klart pÄ internet och sen lÀsa eng. bok o sÄ.. och sen sova! Tihiih, <3. Det fÄr bli inlÀgg om dagarna som har varit imorgon istÀllet.. Btw sÄ ska Daniel klippa sig imorgon hade vi tÀnkt oss, haha (och pÄ lördag blir det nog till att fÀrga hans hÄr). Och sen sÄ ska jag hem och plugga, blÀÀÀÀ.

Hursomhelst, tack alla för idag! Natti pÄ er.. pusshej! <3

2 thoughts on “New way to be human”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *