Wallet Street

Sitter uppe i mitt gamla rum nu och typ.. jaaa.. jag vet inte. Väntar på att klockan ska bli så mkt så att jag kan väcka Hanna, haha. Nejmen hon ligger nere och sover och jag gick upp vid åtta för att duscha håret och så, men Hanna behöver ju inte lika lång tid på sig som jag, så tänkte att hon kan la sova en stund till. Typ till nio åtminstone..

För övrigt så får jag damp på min kropp.. fast just nu dampar jag allra mest på mina ögon som har kliat ständigt i typ flera dagar, och igår när jag la mig var det hemskt.. dessutom har jag vaknat mitt i natten flera gånger av att jag har kliat mig i ögonen och nu kliar det fortfarande.. fast jag satte i linserna (vet inte om det är så bra egentligen) och sen dess har det varit lite bättre, det kliar mest runt om nu. Men jag är 100% på att de kommer klia som en gnu sen ikväll när jag tar ur linserna.. 😛

Nåväl.. det är bara idag och måndag kvar och sen är det min B-daaaaay! Yaaay för det, haha. Fast i och med att jag fyller på en tisdag så är det mupp.. för.. jag får ingen sovmorgon, snarare tvärtom eftersom att jag ska ta mig tid till att öppna presenter osv. Och det är inte heller säkert om Daniel får sova här på måndag så att han är med på morgonen på tisdagen.. och det hade varit väldigt mupp. För han fick faktiskt sova hos mig från söndag till måndag förra året för att vara med på min födelsedagsmorgonkvist, tihi. Well, man kan ju ha kul på dagen sen efter skolan med, men det är ju inte samma saaaak.. 🙂

Uuuh, ikväll får jag nog se till att skriva blogg.. för jag måste skriva om torsdag, fredag, lördag & söndag. Och jag pallar inte att ligga efter så mycket som jag gjorde för någon vecka sen, haha. Det typ suger väldigt hårt. Och jag ska ju lägga upp massa himla bilder.. det glömmer jag bort hela tiden.. ^^ OCH så ska jag lägga upp massa bilder på bdb och fb, baah. Dessutom har jag inte ens alla bilder jag behöver, ska ha från Stina & Erica också egentligen.. men.. aja. Inte mycket att göra åt, får väl kanske lägga upp iaf och typ fortsätta sen när jag får deras med. Jag menar, Stina sa att hon kunde fixa bilderna när hon är hos sin farsa typ eller något, och det blir typ tidigast nästa vecka. Bläää.

Jaja, idag ska jag och Hanna typ fixa oss och ta massa kort! 😀 För vi gör typ aldrig det nu för tiden.. glömmer bort det heeeela tiden. Men, vi tog faktiskt en del igår också. Det får vi inte glömma, tihi.
Efter att vi har tagit massa kort så vet jag inte vad vi ska göra, antagligen bara slappa, ”fritt val”.. 😉 Kanske titta på filmen som jag missade igår (vet dock inte om Hanna missade den) för jag somnade mitt i allt, haha. Eller nej, jag somnade typ mitt i början, den hann typ gå i max en kvart… xD Men, det är faktiskt tillåtet att vara trött.. (a)
Nej nu får jag ta och kila.. men Hanna kan iofs inte gå upp nu ändå för mamma duschar.. fast.. jag kanske kan väcka henne iaf. MOUAHAHHA!
Senare idag blir det kanske torp med baby, och om inte så hoppas jag att jag får mysa lite med han ändå.. 😀 <3

Ha det bra, skriver nog mer ikväll då!
Jag har iofs massa läxor att göra med.. nåväl.. får se hur det blir, hehe.. Byye!

One thought on “Wallet Street”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *