Lapancetta Gourmet

Idag har jag matteprov, yaay. Jag är skitnervös, men samtidigt känns det ingenting. Jag vet att jag kan en hel del, men samtidigt känns det som att jag inte kan något. Kul? Nej inte så värst faktiskt. Och jag har franskaläxa tills idag, den har jag ju gjort.. verkligen.. inte.. Men! Jag har 2,5 timmas håltimma mellan engelskan (första lektionen) och franskan. Och sedan har jag typ en timma mellan franskan och spinttiden, eller 50 minuter för att var exakt då. Och sedan från 15.50 till 17.00 så har jag matteprov, buuuh. Och det är efter skoltid som ni kanske märker, iofs bra på vissa sätt och iofs dåligt på andra sätt. Men det är inte så mycket att göra åt.

Just nu håller jag på att fixa m. alla pizzorna inför fredag, usch det kan vara lite jobbigt ibland. Hittills är det 10 st som ska ha, varav det är 13 som har svarat. Men vi är ju 20 som kommer, eller iaf 19. Så det är sex stycken till som måste svara.. 🙂 Och så har jag kommit fram till att hyran kostar en krona mer än vad den borde göra, eftersom att Maja inte vet om hon kommer eller ej.

Nåväl, nu ska jag kolla om Martin och Bjarne har svarat på mina mail. Och juste ja! De ska ju kanske också ha pizza om de kommer… baah. xD Jaaaajaaa, nu drar jag! Efter skolan kanske det blir torp eller något annat trevligt, så vet inte om jag skriver här, men.. aah. Pusshejs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *