Bakemono Protection

Matteprovet gick väl bra, eller jag vet inte. Men jag svarade på allt i alla fall, sen vet jag ju dock inte hur mycket av allt det som jag svarade på som är rätt..
Och som grädden på moset så hade vi oförberett läxprov i franskan också, men det gick väl rätt bra det med. Jag och Malin pluggade en halvtimma innan lektionen eftersom att vi tänkte att det kanske är bra att gå igenom läxan, och tur var väl ändå det.. 🙂

Annars har det väl varit okej idag, började m. engelska där vi gjorde uppgifter och sedan började med att analysera artiklar (dock så hann jag och Malin aldrig med det, för vi satt m. uppgifterna och hade det kul istället, haha). Men får ta och leta upp någon som jag visar för henne imorgon eller något..
Sen hade vi ju rast iaf och då var det skabbmat, så jag åt en banan.. sedan var det ju franska (läxprov + teaterlekar) och sen så var det rast, plugg, Maltasnack (iih, jag blir typ nervös) och sist men inte minst (halv fyra – fem) så var det matteprov.
Älsklingen min satt kvar i skolan vid fem och väntade på mig, och sedan gick vi tsm runt lite på stan för att tillslut sätta oss på Espresso House där vi delade på en mocha latte, mumma! Sedan satt vi där och pratade och myste tills typ halv sju, och då gick vi till kicks, åhléns, pingvin och sist till kampenhof där jag tog sju-bussen hem. Inte kul, för jag ville vara mer med bebis, och vill vara massa med han nu..! <3
Vi får typ inte träffas och mysa fören på måndag! Eller ah, lite på fredag kanske då det är klassträff och vi båda ska sova över, men i alla fall. Det är ju inte samma sak!
Dock så kommer Hanna imorgon, och vi ska ha kul hela helgen ända tills typ kl. tolv på söndag. 🙂 Vi har till och med skrivit en ball lista på vad vi ska göra.. Kan nog ta och skriva upp den här:

1. Ta kort, massa!
2. Måla m. vattenfärg
3. Klassträff
4. Baka tigerkaka
5. Chokladansiktsmasker + äta choklad (aladdinhjärtan + valfri)
6. Gå ut och gå en långpromenad
7. Göra en klistra-in-bok

Yaay vet inte om vi hinner med allt på helgen, men vi ska i alla fall försöka med det mesta.

Nu ska jag nog ta och sluta, mår typ illa, bläää.. Men här kommer det bilder på vad jag vill ha… mouhahah.. påtal om.. inte alls nåt i den stilen.. 😀

2 thoughts on “Bakemono Protection”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *