A very short Desoge

McDreamy was doing the McNasty with a McHottie? That McBastard.

Jag är sjuk igen, kul menar jag. Men jag ska verkligen försöka bekämpa detta, eller åtminstone se till att jag är tillräckligt frisk på onsdag för att kunna göra matteprovet, annars så spyr jag typ bokstavligen talat. Och dessutom kommer Hanna på torsdag, och det är klassträff på fredag. Så hoppas verkligen att jag inte blir supersjuk..
Nåväl, nu ska sjuka jag gå och plugga matte och göra samhällfrågor. Kanske att lite historia blir av också, vem vet..

Btw så har jag hittat das skor nu, hoppas de finns kvar när jag åker till torp på onsdag. Well.. nog om det, skriver kanske senare, får se vad jag orkar med. Bye!

2 thoughts on “A very short Desoge”

  1. Ugh, jag är också sjuk o: Eller jag håller på att bli, i alla fall. Lyckat? nej,d et tycker inte jag heller. Vi får proppa i oss C-vitamin och alvedon tills vi spyr så att vi inte är sjuk när vi träffas – det vore himla illa ._.
    Krya på dig gummis ^^ <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *