Recordable Risb

Puuuh, det är jobbigt med skolan.. Har suttit typ jättelänge med min historiabok nu för att svara på dedär himla hemt-tenta-frågorna.. nu bytte jag dock till att leta info på internet istället, vilket verkar vara en bra idé för jag har hittat en hel del. Så ska snart pallra mig upp, ta fram bubbelvattnet och börja skriva svaren i historian.
Sen måste jag också göra matte, och även gör samhällfrågorna. BAH!
Men jag har hela dagen på mig tills typ åtta, då Daniel kommer hit. Och det är ändå.. um.. klockan är ca. halv fyra nu, så det är ca. 4,5 timmar kvar. Och det borde jag hinna på. För jag ska göra klart 3 frågor idag, eller åtminstone 2 (alltså i historian). Iofs så är det rätt mkt i samhällen, men det är ingen inlämningsgrej utan den är mer till för att vi ska hänga med och fatta hur det funkar, för på tisdag ska vi sitta i klassen typ som vi gör på seminariumen och typ prata högt och disskutera med varandra, och tydligen var detta ett ganska så viktigt moment, så.. man bör ju kunna frågorna någonlunda om man ska klara av det betyget som man vill ha.
Och sen är det ju matte då.. har ju prov på onsdag, inte kul. Men jag ska stanna kvar i skolan på måndag, typ tills kvart över fyra bussen, tsm m. Sara N (Olivia o Sara S också, kanske) och sen efter skolan så ska Sara S hjälpa mig med matten, samtidigt som vi båda gör samhäll o historia typ. Men det är rätt gött.. 🙂
Det händer i alla fall något i min lilla skolvärld.. eller lilla och lilla, den är rätt stor tycker jag med. Usch.. men matten hinner jag med på tisdag efter skolan också. Och historian hinner jag med på lektionen på tisdagen, samt att jag har spinttid på onsdag då jag kan göra massa matte och lite historia också.

Okej, detta kan funka. Om jag verkligen håller mig till planerna.
Egentligen borde jag städa idag också, och fixa en liten grej till Lottas CD. Och lägga upp bilder här.. samt.. på bdb kanske.
Och jag måste fixa m. klassåterträffen som vi ska ha på fredag, hehe. Men det ordnar sig nog, hoppas jag.

Nåväl, nu får jag börja plugga. Byyyye! Pusshejs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *