Lejonet till lokalen

Jaha, idag så har det hänt en del. Vaknade t.ex klockan kvart över sex och rusade upp för trodde att det var skola.. kom tillslut på att så var inte fallet, och gick och la mig igen. Satte dock klockan på 07.26, men den ringde aldrig, så jag vaknade halv tio istället.
Gick upp och grejade lite snabbt på datorn, duschade håret och åt lite frulle. Sedan blev det mer dator och sen sa mamma, en kvar innan vi skulle åka, att jag var tvungen att fixa klart mig (och då hade jag ej linser i, smink på, rätta kläder på, fixat håret osv..). Jag hann inte heller med allt, men linser, kläder, fixat hår och fixade ögonbryn blev allt gjort. Efter allt det så stack vi hursomhelst till torp, där jag hade tid vid halv tolv på Synsam.. kollade iaf upp hur det verkade med allt och jag ska tydligen testa ett par andra linser, ett par silikonlinser. Men det tar väl ett tag innan de kommer..
Efter kollen så gick jag, mamma, Corne & Stoffe runt och kikade på saker till papi, tihih. Det är ju trots allt fars dag imorgon.. mouahha. Vi hittade allt små söta saker..
Kollade även på saker till mig och mamma, hehe (vi gick ensamma medan Stoffe & Corne gick för sig).
När vi väl kom hem så fikade vi lite snabbt (mums för quornbitar och grönsaker) och sen så kom Sara S hem till mig halv fyra typ. Och vi var med varandra tills typ.. um.. halv elva någonting tror jag. Det var riktigt nice, vi hade det massa mys. Pratade, pluggade historia, åt mat, hade trevligt m. min familj osv. Tihih, vi ska träffas sådär nån mer gång, fast då ska hon sova här också. Men innan det så ska hon hit på måndag för vi ska göra historia & matte då.. 🙂 Men då blir det ju inget sov, utan det får ske nån annan dag, hehe.

Nåväl, efter att Sara gick hem så har jag suttit vid datorn och chillat.. ska snart gå upp till Corne och tsm ska vi räkna ut hur mkt var och en (jag, han & Stoffe) ska betala för pappa sammanlagt för både hans födelsedag och för fars dag. Uh, jag har typ inte några pengar kvar, piss på det.
Menar, jag ska ju typ handla juklappar och det, har jag räknat ut, går åt ungefär 1800:- detta året till det.. Och just nu har jag 800 spänn, samt att jag får 1050 lagom innan jul. Så det blir ganska exakt, och det är inte kul.. för jag har hittat massa saker som jag vill köpa själv. T.ex. smycken.. eller ett par skor som jag hittade, som kostar 1400:-, dock ska mamma och pappa betala hälften på de, men det är ändå mucho mycket om man säger så.. Aja, får se hur det löser sig med allt. 🙂

Jag måste i alla fall säga en sak nu; JAG SAKNAR MIN DANIEL SÅÅÅÅ HIMLA MYCKET! <3<3<3<3 🙁 Men han kommer hem imorgon, och om hans päron är snälla så får vi träffas och sova.. men om de inte är det så får vi ses på måndag..! Usch, för jag vill se han imorgon, tihih. <3

One thought on “Lejonet till lokalen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *