Go the distance

Så jaha, då var jag här igen. Jag är trött nu med, som bara den, men jag måste vara uppe ett bra tag för jag hade tänkt att göra massa historia nu.. och helst matte. Men får fundera på att ta det imorgon istället.. men historian är viktig, för den hinner jag bara med i helgen typ.

Fast nu, först av allt, så ska jag berätta om igår och idag..

Igår:
Började dagen med historia där det var typ hur slappt som helst, vi gick igenom vår take-home exam som ska vara klart den 19:e november och sen fick vi läsa i våra böcker om medeltiden, och varken jag eller Daniel hade boken där.. så det blev inte överdrivet mycket läsning för oss.
Efter historian hade vi datorkunskap där vi typ hade repetition på championatuppgiften i excel, och sen var det tack och lov rast. Eller lunch, om man ska vara exakt. Det var typ skabbig mat i skolan så jag åt inte så överdrivet mycket.. När ca. en timma hade gått så var det dags för nästa lektion, dvs. samhäll.. Det var faktiskt roligt, för vi gjorde ingen samhäll utan pratade bara med Jan-Anders om hans Maltaresa, yaay. Jag är ganska så taggad! Men Sara S är nog mer taggad, haha. Hursomhelst så gick ”samhällektionen” väldigt fort, och rätt som det var så var det rast i fyrtio minuter där jag och bebisen min myste eftersom att det var individuella val efteråt och sen efter det så skulle ju han till Stockholm så vi skulle inte få se varandra mer förän på typ söndag eller måndag.
Sist hade vi ju då individuella val, alltså kinesika för min del, och det var väl okej. Vi tittade på en film, men den var rätt mupp för det var lite overkill (yeah I know..). 😛

Det bästa med torsdagen efter det var nog iaf att jag hann träffa Daniel i typ två minuter efter ind. valen för jag stod ute och frös rumpan av mig för att få se han och han gick bort till mig och så pussades vi och sa hejdå och myste lite, och sen fick han gå.. 🙁 Det var sjukt tråkigt..! <3<3<3<3
Under resten av torsdagen så gjorde jag i princip ingenting mer än att fixa rummet och chilla..

Idag: Åkte med mamma och pappa med bilen till skolan igen, för att komma dit i tid. 🙂 Berättandet om vad som hände innan det skrev jag typ i det förra inlägget..
Hursomhelst så kom jag till skolan och strövade runt där i 25 minuter tills kinesiskan började. Den lektionen var seeeeeeg, men rätt okej för att jag och Malin snackade en hel del, haha. Förutom det så gick vi igenom kapitel 3, som vi för övrigt ska ha test på nästa fredag.
Efter ind. valen så hade vi 30 min rast då vi åt lite snabbt (hann typ bara med att äta i en kvart för det tog en kvart att komma in till matsalen, för det var kö) och sen var det social sciences där vi tittade på film och antecknade och gick igenom. Rätt nice faktiskt. Hade ingen rast sen utan körde på med matten med en gång, men jag gjorde bara 2,5 tal för jag hade ingen bok att skriva i typ, haha. Så satt och messade med Daniel istället, tihih.. <3
Efter matten hade vi ca. 30 min rast då jag satt med Sara S, Richard & Stephi och pratade, spelade och hade det roligt. Och sen tillslut då så hade vi psykologi där vi fick reda på våra provresultat (omddd seriööööst vad överraskad jag blev!), det var ganska nice. Jag var jättenervös inför det faktiskt.. Fick iaf 42 av 45, och det var allvarligt talat väldigt värt att fira! Jag trodde att jag skulle få G+, MAX, men så gick jag MVG….. Det var nice. Men nu ska jag inte skryta mer, haha.
Vi tittade även på en norsk film, Elling. Vi såg dock bara tjugo minuter eller något av den, så resten får vi se nästa gång och när den är klar så ska vi skriva en typ slags uppsats om den direkt i skolan. Det blir väl sådär, men aja.
Efter skolan blev jag hämtad av pappa, som först körde förbi mig, och sedan hämtade vi mamma och sen åkte vi till blomsterlandet där jag kollade skor, julpynt och blommor då såklart. Asmysigt, mihhi.

Sen jag kom hem har jag hunnit med datorn, en kopp kaffe m. mjölk i, middag, tv, telefon i 34 minuter med Anna J och telefon med Daniel i 40 minuter. Och nu pratar jag med Jonte & Hanna på msn, och ska snart börja plugga tror jag. Palla det egentligen..
Här är förresten planeringen för idag som jag skrev imorse:
¤ Matte (det nya kapitlet)
¤ Historian

¤ Fixa mitt noteringshäfte
¤ Fixa bilder
på bdb

¤ Skriva klart bloggen från igår
¤ Lägga upp bilder här osv.

Det som är fetstilt har jag gjort.. och det som är kursivt ska jag göra ikväll.. 🙂 Resten får nog ske imorgon, hehe.. ha det nu så bra allihopa, cyaaa!
Och Daniel, I am sending all my love to you.. <3

One thought on “Go the distance”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *