Daily wellness

Är så himla trött så jag typ somnar snart, haha. Jag hade satt klockan på några minuter över sex men vaknade typ av oro när klockan var några minuter i, och då låg jag vaken i sängen i fem minuter och sen tittade jag mig i spegeln för att se hur håret såg ut och jag kom då fram till att jag inte skulle behöva duscha.. och därav satte jag alarmet på 06.26, och så somnade jag om. Och när alarmet väl gick så stängde jag av det och somnade igen.. Sen vid typ 06.36 så ropade pappa på mig och då samlade jag kraft nog att kunna gå upp ur sängen och upp till badrummet (vilket var hemskt jobbigt faktiskt).
Så nu har jag fixat mig lite, dvs. satt upp håret i en toffs, plattat lite i luggen, tagit på mascara och smort in mitt ansikte. Yaaay, nästan redo för att åka till skolan.
Fast snart ska jag äta lite grönsaker, och sen packa väskan och sen ta på mig något någorlunda fint.
Uh, jag gillar inte att gå till skolan. Speciellt inte på en fredag, eftersom att vi börjar med två timmar kinesiska. Och nu känns det bara segt, för ingen Daniel får jag se idag inte.. Så palla skolan, egentligen.
Men jag får väl gå i alla fall, annars är jag väl lite knäpp. Hursomhelst så har vi flyttat ner social sciences-lektionen till typ våran lunch, så vi får 35 minuters lunch.. Men! Vi får i alla fall sluta senast tjugo över två. Förhoppningsvis kan vi flytta ner psykologin också, och då blir det minsann andra bullar! Nejmen då slutar vi typ tio i två, och då hinner jag med min två buss. Annars får jag stanna kvar i stan till halv fyra (fast då kan jag iofs plugga allt det där som är planerat att jag ska plugga när jag kommer hem)..

Dagens planering är nämligen: matte (det nya kapitlet, och jag säger såhär eftersom att jag var magsjuk när de andra gjorde prov på det gamla kapitlet.. vilket innebär att jag ska göra det snart, närmare bestämt på onsdag, men det gamla kapitlet ska jag plugga på under lördag, söndag, måndag och tisdag..) och så ska jag ta mig an historian (vi har en äcklig ‘take-home exam’ om the medieval ages, eller medeltiden då, som ska vara klart den 19:e november, men jag tänkte vara en duktig elev och åtminstone försöka göra den klar i tid..).
Annars så ska jag bara slappa idag.. mouhaha. Det blir väl tvtittande m. familjen och så får ju jag laga den vanliga fredagsmaten. Mumsigt värre, jag är redan hungrig..
Och jag ska göra lite andra småsaker idag också tror jag.. typ som att fixa mitt noteringshäfte, fixa bilder på bdb, skriva klart bloggen från igår, lägga upp bilder här osv. Och i helgen ska jag också hinna med att städa, annars exploderar jag snart, uh.

Nej, nu får jag nog ta och sluta för.. jaa.. klockan är 07.06 och jag borde änna gå och äta frukost. Dock så är jag ju ”tidig” idag, men varför sabba det då genom att sitta här alldeles för länge? Nää.. inte en bra idé. Så nu går jag, ha en bra dag!


Lägger upp en bild på min älskling också, tihi. <3
Bara för att jag älskar och saknar han så mycket redan.. 🙁 <3<3

One thought on “Daily wellness”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *