Kak-ätar-dag

Komihåg! Detta inlägget var egentligen skrivet den 4:e november, men jag hann inte lägga upp det här bara. Okej nu när jag har sagt det kan jag väl kopiera in det andra.. 🙂

Jo, idag är det nog min officiella kak-ätar-dag. Jag har ätit kakor hela dagen typ, känns det som. Okej inte hela dagen, jag började för en halvtimma sedan. Men jag har ätit minst 10 st sen dess, och jag har en burk med kolkakor här bredvid mig som bara är miiina eftersom att de är vete- och laktosfria.. så.. det kanske är lika bra att äta upp de? Så slipper jag sukta efter de någon annan dag?
Det är ju trots allt så att jag håller på med min diet, och då kan man ju inte äta kakor varje dag.. så det måste ju vara bäst att jag äter alla på en gång? (a)
Nejmen.. jag äter de nog idag, och så får jag vara heeelt nyttig därefter. Det går ju faktiskt bra, jag har gått ner.. mucho mycket. Typ.. ska vi se.. från det högsta till detta nu så är det ca. 6kg. That is kinda nice, men jag är dock inte klar än! Fast, kakorna ska ätas upp först…. mouhahah!

Nu ska jag skriva en sammanfattning om dagarna jag ej har skrivit om än, och jag tänkte börja med den 24:e oktober (lördag) och arbeta mig framåt:
Lördag: Den underbaraste lördagen någonsin, kommer aldrig att glömma den. <3 Älsklingen kom hem till mig vid ungefär två och vi myste och hade det trevligt, senare typ runt fem så avslöjade jag för honom att vi var ensamma hemma hela lördagen och ända tills söndag kväll typ och då blev han mucho glad. Jag hade på morgonen städat, renbäddat sängen, gjort i ordning mat och efterrätt och kvällsmat som vi senare skulle äta osv. Så runt kl. fem så satte vi potatisgratängen, som jag hade gjort då, i ugnen och sen 50 minuter senare åt vi den tsm. quronfiléer, grönsaker och cider i vinglas. Hade även ”satt på” elden i spisen, så det var varmt och mysigt. Alla lampor var släckta typ, och sen hade vi tänt typ 20 levande ljus.. Allt var så underbart. Badade bubbel, tittade på romantisk film och åt lite smått och gott. Somnade så himla skönt med älsklingen bredvid mig senare på natten (jag somnade i soffan innan och Daniel tittade på typ.. nån läskig film). Hur som helst så var det så otroligt underbart, helt fantiskt! Jag älskar dig Daniel, utav hela mitt hjärta. <3
Söndag: Var hemma hos mig typ tills fyra, då vi myste o tittade på tv och massa annat. Vid fyra då så hämtade Daniels mamma och pappa mig och han för att åka hem till bebis där vi var en stund och myste och sen så skulle jag på bio med min kusin Beatrice, och älsklingen följde mig dit (eller vi åkte buss dit, men ändå). Kom till bion typ lagom till halv sex (filmen skulle visas halv sju) och där träffade jag då Bea och Daniel sprang då hem. Jag och Bea köpte biljetter och sedan gick vi upp till Madde & Jonas för att ha nåt att göra i stan innan filmen skulle gå.
Lagom till halv sju så var vi iaf nere i salongen och sen höll väl filmen på typ till.. kvart över åtta tror jag. Den var mucho bra tycker jag, haha.
Daniel hade sprungit ner för att hämta mig (he’s sooo cute) vid bion och typ sen gick vi tsm hem till han igen och där myste vi lite till och somnade gotttttigt! 🙂
Måndag: Var hemma hos Daniel rätt länge och om jag inte minns fel så åkte jag med mamma och pappa hem efter deras jobb och så hade jag väl det koseligt hemma med bara slapp tror jag. En del plugg också skulle jag väl iofs misstänka.. Kände mig rätt sjuk med, det var inte roligt. Hade en vitlök i örat under natten till tisdagen.. x) Och när jag var med bebis så pluggade vi och gjorde ärenden i stan också. 🙂
Tisdag: Gick upp ganska tidigt för att ta 11.17 bussen till stan för att sedan ta 860 in till torp där jag skulle träffa Stephi min! Vi satt och pratade en bra stund, typ nån timma kanske, och sedan så gick vi runt och letade presenter till Daniel, jag hittade väl en del, men blev inte överdrivet nöjd. Efter många timmar, typ vid.. halv fem, så tog vi bussen till stan för att träffa Von, handla lite mer och äta kebab på Pingvin, hihi. Det var massa mys! <3 Jag åt pommes m. kebabsås och Stephi tog en kebabrulle, och så träffade vi ju Von då, och sen gick vi till Åhléns för att köpa nåt mer till Daniel. Väl där så ringde David, så kom han till oss och sen gick vi alla fyra till Willy’s för att handla lite smått och gott inför kvällen.. 🙂 Sen drog vi alla fyra upp till Daniel där även Moyle var. Vid sju eller något så körde Daniels mamma hem oss till Richard, dock inte Von & Steph, för Stephi var tvungen att åka hem.. 🙁 Väl hemma hos Richard iaf så var det feeeeest och det var asnice, dock så mådde jag lite illa ett tag och Daniel blev som han blev.. men det fick vara. Pappa hämtade iaf oss vid typ kanske.. halv tolv eller något och körde hem Moyle & Daniel till Daniel och jag åkte hem till mig.
Förutom allt detta så var det även min o Daniels 2,5 årsdag! <3<3<3 Fick en liten söt present av han, hihi.. <3
Onsdag: Älsklingen var rätt ledsen över dagen innan och ringde mig på morgonen och fråga om han fick komma hit, vilket han gjorde. Det blev typ någon gång vid två eller något tror jag. Eller fyra förresten.. 🙂 Jag hade lagat mat till oss och det var gott.. och älsklingen kom hit med en underbar bukett med röda rosor! <3 Han är så grymt underbart gullig. <3 Han tog iaf bussen hem sen igen vid typ åtta, vilket var tråk, men så var det..
Torsdag: Var hemma och pluggade rätt länge och sen vid tre typ eller något så tog jag bussen till stan och var hemma hos Daniel lagom till fyra. Då var Jonna redan där, för hon skulle klippa min bebis. Men de väntade med det tills jag kom, mouhaha. Sen så typ klippte hon ju han då, inte så mkt, men det blev bra. Och jag klippte han lite med, MOUAHHAH! XD Sen åkte Jonna med bussen vid typ.. nån gång vid kvart över fem (innan det lagade vi mat) och jag och Daniel var hemma liten en stund hos han och sen så kom mamma, pappa & Stoffe för att hämta mig för vi skulle till farmor och fira henne på hemmet. Det var mysigt, men jättesorgligt, och jag grät faktiskt en skvätt.. love my farmor. <3 Åkte hur som helst hem till Daniel sen och sov där. Vi pratade, pluggade, myste (hihi, kalasmys).. Vi hälsade även Daniels syster välkommen till Ua, och vi åt lite mysmat på kvällen tsm hela familjen (mmm för rostade mackor med god tofulineost på). 😀 Ottos mamma Annika kom förbi nån timma eller två också, det var roligt.
Fredag: Vaknade av att Daniels föräldrar kom in på morgonen och sjöng för oss, eller ja, för Daniel då.. men jag var ju där med, haha. Det var ju nämligen så att min älskling fyllde 17 år denna speciella dag! <3 Han öppnade iaf sina presenter som han fick av de, och så fick vi båda två en liten chokladbollstårta och varsitt fat för att äta (läskigt, jag äter aldrig något före grönsakerna på morgonen). Det var mys och mums, och när hans föräldrar och syster hade gått så fick Daniel öppna mina presenter med. 🙂 Sen myste vi en aning till och fick ner till de andra för lite normal frulle och för att vara sociala. Jag o Daniel fixade oss också, och pluggade massa.
Vid fyra ungefär, så kom Daniels farmor och hennes vän Gösta och då var det dags för släktkalas (fast vi var ju inte så många, haha). De blev trerätters (jag var väldigt nervös eftersom att alla vet att jag 1. inte gillar mat typ och 2. lätt blir mätt) och det var mupp, men det funkade. Först var det honungsglaserade redbetor m. tofulineost (såådär.. gillar det sistnämnda men det andra var mkt mupp), sen blev det quornbitar för mig m. nån brun sås och så potatis och gurka (muuums!) och så avslutades det med en liten übersöt chokladbollstårta som Daniels mamma hade gjort till mig (eller kanske en chokladbollskaka.. haha). Det var jättegott och mysigt, och shit vad jag blev proppis efter det… x)
Vid sju gick min buss från kampen, och jaa.. det tog jag hem. Det var mupp för jag ville vara med min bebis, men.. de fick iaf ha sin familjetid ifred! 😛 Satt och pluggade och pratade med Corne från typ 00.00 till 03.33 på natten, haha. Sen somnade jag goott… Innan det så var förresten kusin Emma här m. hennes man och de tre barnen.. 🙂 Trevligt värre!
Lördag: Pluggade typ hela dagen tills jag åkte på kalas m. familjen hos Madde & Jonas för att Madde fyllde 35 år den 29:e. Det var roligt, massa lek med de små barnen, haha. Träffade Steph & Von en stund också, tihi. De snodde mitt fritidskort!
Senare, typ vid sju, så åkte jag hem till Daniel där även David var.. vi fixade oss och sen åkte vi tsm med Daniels mamma och syster hem till Marcus för en Halloween OCH överraskningsfest för Daniel!! 🙂 Ganska så nice faktiskt! Vi klädde ut oss och hade oss, Von & Steph var där med och de lagade maten (för alla, inklusive Marcus föräldrar och deras gäster och hans syster och hennes gäster). Sen var även Pelle där. Det var roligt iaf, vi åt, fixade grejer för Daniel, sjöng, badade i Marcus jacuzzi, tittade på transformers 2 och åt efterätt osv. 🙂 MYYS! Åkte hem med Daniel, Stephi & Von kl. 00.00 typ. Sov hos baby sen.. <3
Söndag: Vaknade hemma hos Daniel och var väl där tills typ kanske.. um.. 15.00 eller något, allvarligt talat så kommer jag inte ihåg, och det suger.. men inte så mycket att göra åt. Jag antar att jag pluggade en del, ex. inför redovisningen i internationella relationer och massa, massa historia. Och så skrev jag nog sannerligen min svenskaboksanalys. Mer än så får ni inte veta, för mer än så kommer jag inte ihåg.
Måndag: Hmm.. första skoldagen efter lovet. Började med redovisning i int. rel och det gick väl rätt så bra faktiskt. Sedan var det typ lång rast till 10.45 då jag pluggade och en hade vi b-språk där vi typ gick igenom lite texter och glosor osv. Vårat nya kapitel är om kärlek, tihih. Efter franskan hade vi lång rast till engelskan som började typ 13.40 och franskan slutade.. um.. 12.00. Så det var ju ett tag där emellan. Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde, men säkert pluggande och så var det ju lunch då. Så jag åt ett tag tsm m. Malin, Daniel, David, Richard & Mariam tror jag. Sen var det ju engelska då, och där pratade vi massa om Maltaresan som vår eng.lärare Kristina nyligen hade varit på (den som vi kommer att få göra i 3:an). Sen slutade vi och då typ.. um.. var klockan tio i tre och jag stannade kvar i skolan tills typ.. en liten stund och sen tog jag bussen hem. 🙂 Väl hemma var det plugg som gällde för hela slanten.
Tisdag: Började med matte, där vi snackade om ”the slope” och sen hade vi svenska där vi typ fick reda på små resultat av grejer vi gjort och så gjorde vi nya saker och läste osv. Sedan hade vi lång lunch för vår samhällslärare var sjuk.. Så det var rast till 13.10 efter det och under den tiden åt vi (moi et das vänner) mat, jag & Daniel pratade.. och så pluggade jag, Olivia & Sara N historia i typ 45 minuter innan vi hade självaste lektionen (då vi skulle ha prov).
Provet gick väl sådär kan man väl säga, men det funkade. Jag typ svarade på allt och så, men kände att jag inte fick visa allt som jag kunde. Så det var lite mupp, men vad gör man liksom.. 😛
Vi fick också reda på att det inte var någon gympa, för Marianne var också sjuk, så jag och Daniel typ gick iväg och pratade och sen gick vi tillbaka till klassrummet och satt m. Malin, Sara N & Tobias ett bra tag och sedan gick de till tåget vid tio i fyra och då gick jag och Daniel till kampenhof för att ta kvart över fyra bussen hem till mig. 🙂 Det var nämligen såhär att bebisen min sov över hos mig, trots vissa ”anledningar” till att inte göra det, men det var bäst. Tack så mycket älsklingen min, det betydde och betyder så himla mycket för mig. <3 Vi typ myste, pratade, tittade på tv, lagade mat och hade det trevligt. Somnde runt halv elva kanske..

Okej, detta som kommer nu är skrivet från idag (alltså den 5:e)..

Och igår.. så vaknade jag upp med Daniel och orkade egentligen inte gå upp, ville bara ligga kvar och mysa (dock hade jag sovit väldigt bra den natten) men jag pallra mig upp ändå för att fixa mig osv. Sedan vid sju väckte jag Daniel och vi åt frukost, fixade oss mer och sen åkte vi buss till skolan och var där typ halv nio. Det var nice.. 🙂
Första lektionen var engelska, där vi pratade lite mer om Malta och sedan så jobbade vi med ett häfte som vi fick.. typ om nyheter (bläää).
Efter det var det 2h o 35 min rast då jag och Daniel jobbade in vår spinttid och så hann vi t.o.m att äta i en kvart med. Det var ganska så nice faktiskt.. 🙂 Så vi jobbade på (egentligen bara jag) och sedan så hade vi b-språk och sen slutade vi för dagen.. Alltså vid halv två.
Vi bestämde oss för att gå upp till Sommarhemmet för att prata med Martin och Bjarne om klassträffen den 13:e november, och det gick väl bra. Vi hittade först Bjarne och efter många om och men så hittade vi Martin med, och så gick vi med han till Ica för att handla lite och sen gick vi skilda vägar när han skulle upp till skolan igen och jag o Daniel gick vidare till kampenhof (för övrigt så var det sviiiinkallt ute). Väl på kamenhof så var klockan halv fyra och jag kunde ha hunnit med den bussen, men Daniel (och jag) ville att jag skulle ta kvart över fyra bussen istället, så att vi kunde sitta och mysa en stund istället (jag vet, vi satt på kampen.. men jag har inget emot det!). Det var faktiskt mysigt.. <3
Sedan så kom då bussen och vi fick skiljas åt..
När jag kom hem gjorde jag typ verkligen ingenting.. bara slappade, tittade på tv och grejade på datorn. OCH pratade i telefon med bästaste Hanna! <3 Och direkt efter det så pratade jag i tele med Daniel alldeles för länge, men det behövdes.. dock inte kul hela tiden.. men som sagt, det behövdes. 🙂

Nu är det väl så att jag skriver om idag och imorgon.. um.. imorgon.
Daniel den muppen har lämnat mig i Uddevalla ensam för att han har stuckit till Stockholm, så jag har hela helgen på mig att prata i tele m. Hanna, plugga & skriva blogg.. hahah.. Och så ska jag till torp på synundersökning, Fars-dag-present-inköpning och så är det ju självaste fars dg på söndag sen.
Men jag klarar nog detta.
Det värsta är bara att min bebis är borta….. <3 Saknar han så himla mycket. Aja, pusshej!

One thought on “Kak-ätar-dag”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *