Allergi och armband

Baaah, jag pallar inte min allergi för fem öre. Piss på den.. Jag är nog lite förkyld också, vilket inte alls gör saken bättre. Just nu sitter jag här och kliar mig under (!) näsan och det kliar i halsen, i ögonen, på benen, på armarna och på händerna/fingrarna. Har faktiskt ingen aning om vad det kan vara, och det är helskumt. De senaste typ dagarna, sen typ i torsdags eller fredags, så har pappa smort in min arm med Voltaren, för att jag typ har en stor bula där också.
Seriöst, det känns som att jag har rabies. Och det är verkligen inte kul. Igår liksom kliade det så mkt på mitt lår att jag kliade typ litegranna, i någon sekund eller så, och utan att jag visste av det så blev det ett himla sår som läckte ganska mycke blod, om man säger så.
Och jag har massa småsår på armarna nu för att det kliar där, och mina ögon är röda. Har inte ens smink på mig nu, men hoppas att jag kan lyckas få på mig det sen.
Dessutom fick jag ont i mina tarmar igår (allvarligt talat, inte i magen utan mer i tarmarna längre ner, så att man tror att det är typ nåt annat fel, hehe) så att jag inte visste vad jag skulle göra. Det gjorde så himla ont, det stack till överallt, seriöst typ som blixtrar, och jag fick varje gång typ resa mig upp lite, för att det gjorde såååå ont. Alltså, palla att vara allergisk egentligen. Varför måste jag drabbas av verkligen ALLT? .__.

Jaja, nog om det.
Jag har för övrigt massa att skriva i min blogg nästa gång som jag skriver mycket. Alltså, ända från den 24:e oktober.. det är hela.. 11 dagar, typ nästan två veckor, uuuh. Jag som alltid skriver rätt utförligt också.. inte alls kul faktiskt.
Jag hoppas nästa gång jag skriver mycket blir idag, men jag är inte säker. Daniel ska kanske sova hos mig idag, men förhoppningsvis blir det imorgon.
Och detta är just för att han åker till Stockholm på torsdag efter skolan och kommer hem på söndag, så vi hinner inte mysa med varandra innan måndag typ, om vi inte myser idag eller imorgon.
Och och han kommer idag så missar jag telesamtalet som jag och Hanna hade tänkt att ha, och jag måste också göra franskaläxa. Jag vill helt enkelt helst att han kommer imorgon. Men det beror på hans päron, och de ska bestämma sig snart.. alltså nu på morgonen innan de åker till skolan. Och sen ska Daniel messa mig, så vet jag då.

Men, så kan det vara.
Idag är historia provet, inte så nice faktiskt. Jag känner att jag kommer faila en del.. kanske få G, men det är ju inte alls det som jag siktar på! Men, jag antar att man inte alltid kan få som man vill ha det. Så länge jag åtminstone klarar mig så borde jag vara glad..
Nåväl, nu ska jag nog ta och dra mig. Jag känner mig lite dum som sitter här och bloggar fastän jag har tusen andra saker att göra, t.ex. plugga. Dock så kan jag inte plugga nu på morgonen när klockan inte ens har slagit sju, för det är liksom för tidigt, jag har inte riktigt hunnit vakna än.

And, I’m back on track!
Lovet har varit alldeles för onyttigt..
Ha det bra, pusshej!


En bild från i tisdags btw.. Alltså förra tisdagen. Ska lägga upp massa mer på bdb & facebook. Tjaaao!

One thought on “Allergi och armband”

  1. Shit, dom där såren låter galet läskigt, tycker jag o: Kanske är någonting du borde kolla upp? Och nej, det är verkligen inte rättvis att du får alla himla allergier som finns på hela jorden typ! Hur många fler har det blivit sen vi räknade sist, egentligen? :S

    Vi får väl se hur det bli med telefon idag då, om Daniel skulle komma. Du kan väl skicka ett sms och berätta när och om det blir och sådär (fast jag kan inte svara, för jag har inga pengar – igen >.<). Jag är ledig hela idag dock, så det spelar inte så stor roll för mig när det blir.
    Hoppas du mår bättre snart, och att det där skumma försvinner o: Puss <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *