De små besökta

Jag ska försöka, verkligen försöka skriva blogg när jag kommer hem idag. Om jag hinner, jag har ju förstås tens of thousands läxor. I alla fall ett prov, en inlämning och en halv inlämning tills imorgon, och nu idag så är det redovisning som gäller. Men det är rätt gött att det är klart sen.. Då återstår bara resten som komma skall, typ nästa historiagrej (hemtenta), eng.bok och franskaprov såklart. Och det var bara en tiondel typ.. Piss på skolan, muffins på looov.

Och, Daniel Ström.. jag älskar dig. <3
Should I be scared or should I come closer? It’s still beating and I’m still breathing..

Nu ska jag tralla mig uppåt, frukost som ligger högst på schemat nu och sen efter det så blir det fixning. Pusshej leverpastej! 🙂

One thought on “De små besökta”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *