Otrivin crumpler

Är hemma hos min älskling just nu och har det mysigt.. ^^ Sov här från igår, hihi. Och det var mucho niiice. Dehär dagarna sen i lördags har verkligen varit bäst. Fast jag berättar mer om de ikväll då jag kommer hem för jag vill hellre vara med Daniel nu..

Idag ska jag i alla fall vara här och så ska jag och bebis plugga och sen ska vi ner till stan och shoppa lite smått och sen åker jag hem med pappa och mamma, fast de lämnar bara av mig för de ska till Stenungsund och besöka min gammelmormor. Och tyvärr kan jag inte följa med för jag är ganska rejält förkyld (seriöst jag vet inte vad det är med mig och sjukdomar nu för tiden, seriöst vad lättpåverkad jag blir av alla små bakterier..). Jag vill hursomhelst faktiskt följa med till gammelmormor Karin snart för att man vet ju aldrig, hon är ju ändå 92 år i år.. fast, jag tror hon kommer leva länge till! 🙂

Åååh det kommer bli läskigt sen för jag blir ensam hemma eftersom att päronen åker och Stoffe är fortfarande på sitt konfaläger (faktiskt också i Stenungsund, kul för han menar jag). Men, jag får lösa det på nåt sätt. Ska bland annat lägga upp bilder på bdb, skriva här och prata med Hanna i tele. Och ska nog prata med Stephi i tele också, och Daniel med, för både S & D ska jag prata med angående planeringar.. båda för imorgon och med Stephi ska jag också prata om en annan sak, mouhaha. Men det tar vi inte nu, hehe.

Btw måste jag säga att Daniel är heeelt sjukt lost i sin iPhone, seriööööst. Men jag älskar han ändå.. aja, nu drar jag, skriver som sagt senare, pusshejs!


Daniel har så många muppiga bilder på mig.. ^^

3 thoughts on “Otrivin crumpler”

  1. Daniel: Haha jaaaa, du fullkomligt älskar den ju! 😛 Och mm, jag vet! Och mupp på det!! Love you <3
    Hanna: Tss, du är knäpp! Det ska ju vara muppiga bilder på dej ju.. ^^ Och min önskelista blir nog något i stil med… ”något rosa”! 😀 MOUHAHAH <3

  2. Vi gillar muppiga bilder! 😀 Speciellt när dom är på dig, för du är så söt ^^
    Telefon ikväll blir asnajs, och du får börja tänka på en önskelista snart med, så att jag vet vad jag ska köpa 😀

  3. Iphonen är väl kul men det är dig jag älskar baby (L) och du ska bara veta hur många muppiga bilder jag har på dig ^^ <3 puss på dig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *