Balance saturday

When the daylight disappears, when you’re haunted, I’ll be near.
When the shadows come to call, when you’re too scared to stand tall.
I can stand tall, dream and let your dreams go.
It’s your turn to fly, long as I’m standing by.
You can close your eyes,
I will take care of you, long as you want me to.
Whatever else I do, I will take care of you.

Don’t you worry while you sleep, all my love is yours to keep.
All you wish for, all you know, will be yours when you let go.
You can let go, smile, if you can now, smile through your tears.
Here where your fears are known, know you’re safe at home.
I will take care of you, long as you want me to.
Whatever else I do, I will take care of you.. <3

Hejsaaan, ett tag sen jag skrev sist ja. Eller egentligen inte, men det var ett tag sen sist som jag skrev lite mer utförligt åtminstone.
Hursomhelst så kan jag dra dagarna lite smått och kort med början från i onsdags..
Onsdag: Vaknade hemma hos baby och vi hade det massa mys och så pluggade vi och lagade mat innan vi gick till skolan vid tjugo över två, då det var psykologiprov. Det gick sådär, alltså.. jag svarade på allt, men.. det känns ändå sådär. Jag satt dessutom där i två timmar och typ tjugo minuter!! Och seriöst vad cp, för det kändes som om jag bara var där i en halvtimma, ganska stört faktiskt.
Efter provet så satt i alla fall jag, Daniel & Sofia kvar i klassrummet för att vi hade missat våra bussar (inte Daniel då, men han väntade med mig) och sen typ gick vi till Kampen och väntade in de (Sofia tog en vid fem och jag tog min halvsex-buss).
Väl hemma så vet jag faktiskt inte vad jag gjorde, jag mest slappade och sen gick jag o la mig.. Och det sög, för det var kallt och ensamt att sova i min säng utan bebiis.
Torsdag: Tråkig vanlig dag i skolan.. läste om Feodalismen på historian och sen var det datorkunskap, fast det var rätt kul. Sen låååång lunchrast och sist kinesiska där vi tränade inför provet/förhöret som vi skulle ha på fredagen. När jag kom hem gjorde jag typ nada, det var trååååk. Pluggade mest..
Fredag: Kort dag egentligen, men den blev lång på grund av olika orsaker.. vi började dagen med kinesiska (yaaay jag fick MVG igen!!) och sen så var det lång rast där det var nice i matsalen med Malin, Daniel, Richard, David, Jenny & Maja. Sedan så pratade jag med Malin och sen med Stephi.. sen var det matte där vi typ höll på med fortsättningen av ”the slope” delen, och sen var det liten rast. Och sist psykologi som vi hade i typ tjugo minuter och sen fick vi sluta, som komp för onsdagen. So msagt, slutade tjugo över ett då, men kom hem när klockan var fyra, haha. Stannade nämligen kvar i skolan tills typ.. lång tid.. för att prata med Richard, Daniel, Stephi & Malin (och sen kom Vonnie också). Det slutade med att jag och Daniel blev körda av Richard (japp, av Richard. Dock var hans mamma med vid sidan om) till Ica där vi handlade inför idag, typ godis och smått & gott. Sedan blev Daniel körd hem till sig, och jag blev körd hem till mig (aaasshysst!).
När jag kom hem blev det lite quorn och massa grönsaker, och så typ tvtittande samt datorn. Ganska mupp, seriöst vilken seg fredag.
Dock blev det telefonsnack i sammanlagt nästan fyra timmar (dock med olika personer, dvs. 70 min med Daniel och 2h och 40 min med Malin, haha <3). Skulle ha pratat med Stephi också, men vi somnade.. Så vi får ta det sen på sms eller något.. vi pratar faktiskt just nu om det också, fast på fb. Men aja..
Lördag:
Det vill säga idag.. yaay idag blir det mys. Skriver mer om det på söndag eller måndag.

Och omddd, nu är lovet fuuuuuullt. Men det är asnice!!!!!!!!!! 😀 Puss på alla, nu drar jag. 🙂

One thought on “Balance saturday”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *