Steady like Freddy

Jahopp, blogg nu också! Ganska nice.. fast jag ska typ dra om en fem minuter ändå för jag måste plugga. Älsklingen ligger i sängen och typ väntar på att jag ska komma så vi kan plugga, så jaaa.. jag får väl liksom skynda mig.

Egentligen har jag inget speciellt att skriva mer än att jag börjar bli nervös inför provet nu.. och att det snart är loooov! Det ska bli sååå gött. 🙂
Och jag vill säga att jag tycker att Hanna ska lägga upp något nytt himla inlägg nån gång, och att vi borde prata på msn ikväll när vi båda är hemma från skolan och så, så att vi 1. kan prata och 2. jag kan skicka massa bilder från våra äventyr tillsammans, haha. Vilket får mig att tänka på att jag har ju tuuusen bilder sen hemma som bara ligger och väntar på att få bli uppladdade på bdb, haha. Så där har jag visst en punkt till att fixa idag.. 🙂

Nåväl, jag skrev faktiskt mestdels för att Hanna ska se detta och skriva något nytt himla inlägg någon gång! Det är du skyldig mig, din plutt! Så mycket blogg som jag skriver nu för tiden så är det inte mer än rätt att du uppdaterar dig liiiite. Du bor så långt borta, och jag vill veta vad som händer i ditt lilla liv, faktiskt. Du flytta från mig, så det är din SKYLDIGHET! ^^ Så kom igen!
Jaja, ha det så bra.. skriver kanske mer ikväll, vem vet..? Pusshejs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *