Sugar, we’re goin’ down

Sitter hos min älsklade baby just nu och typ gör inte så mycket. Håller på att kolla runt på bdb, facebook, bloggar och skriva blogg själv såklart. Har typ pluggat hela dagen, muuuhah så jag tycker att jag förtjänar lite bloggskrivande.. Daniel är ändå nere och tränar.. 🙂

Igår så började vi skolan vid halv nio som vanligt och vår första lektion var såklart internationella relationer (vi hade ju prov) och det var mupp. Men det funkade, jag svarade på alla frågorna, och jaa. Men sen vet jag ju inte så mycket mer, och betygena får vi veta EFTER lovet.. Seriöst var jag var nervös över det provet iaf, så det är SÅ himla gött att det äntligen är över!! Jag sov typ ingenting natten till måndags, vaknade minst 10 ggr och funderade alla gånger typ att allvarligt talat gå upp och plugga, men jag somnade om hela tiden. Men asså det var verkligen en mardröm.. både att vakna och att sova. För jag drömde att jag skulle plugga och att provet skulle vara och sen att provet var inställt till några dagar framåt, men att vi skulle få mer att plugga på och aah.. det var HEMSKT. Hur som helst så är det gjort..
Efter provet så var det matte där vi typ gick igenom ”the slope of the line” eller något sådant.. och sist men inte minst så hade vi franska där vi typ tittade klart på en läskig film som de hade börjat titta på förra veckan när jag var sjuk. Den var faktiskt ganska creepy.. och efteråt så typ pratade vi om den och sen fick vi översätta och skriva ner enkla meningar om filmen. OCH jag fick reda på mitt betyg på franskaprovet som jag gjorde för några veckor sen, och dra mig baklänges – men jag fick faktiskt VG+!!!!! MVG var 104 och jag fick 97, och seriöst vad det gjorde min dag!! Typ IG i steg 3 och VG+ i steg 4, hahah.. rätt skumt. Tror det har väldigt mycket med läraren att göra, jag verkligen älskar henne!
Aja, efter franskan så gick jag, Daniel, Malin & Mariam till matsalen och åt lite och så satt vi där rätt länge faktiskt.. typ till ett (franskan slutade tolv) och efter det så pratade vi en del och sen gick jag och Daniel till Willy’s för att handla youghurt, bananer och ketchup och sen tog vi trean hem till han.
Plugg, plugg, plugg efter det (fast lite mys hade vi det också, ihihi). Vi pluggade nog till typ sex, och sen gjorde vi mat och pluggade lite till, typ till nio eller halv tio och sen höll jag på att somna framför datorn så vi gick och la oss. 🙂

Idag så vaknade vi av att mitt alarm på mobilen ringde vid tio i åtta, dock satte vi den på snooze typ sjutton gånger så vi gick upp när klockan var halv nio eller nåt, vilket var mupp för att Daniel skulle gå till tandläkaren vid typ.. nio. Så vi gick upp och sen åt vi frukost och sen gick Daniel och jag satte mig framför datorn för att plugga.. sen kom baby igen vid typ tio och så myste vi och pluggade ännu mer. Och jag pratade med Lsk vårdcentral och beställde min sista tid för Gardasilvaccinet som jag ska ta på torsdag klockan kvart över fyra, läskigt.. ^^
Um.. jaa.. sedan så typ myste vi och pluggade meeeeer… och lagade lite mat. Eller Daniel tog toast och jag tog en banan, haha. Och vid typ tjugo i ett gick vi till skolan för att historialektionen började tio över ett. Så var det som sagt historia då, där vi gick igenom de 11 viktigaste typ.. sakerna i medeltiden och sen hade vi gympa som sista lektion, där vi höll på med innebandy (yaaaay!). 😀
Jag och Stephi pratade en massa både före och efter gympan, och därav så kom inte jag och Daniel hem till han fören vid fem, haha. Vi gick nämligen till Willy’s idag också, haha. Fast denna gången för att köpa choklad (och bananer..).

Som sagt så kom vi hem vid fem och då typ lagade jag mat till mig och beeebis och det blev pommes med cafe de paris-sås och burgare utan bröd och sånt.. men det var gott. Fast seriöst vad himla ont jag hade i magen, för jag åt jordnötter med salt på fastande mage innan vi åt maten.. men det får la gå. Nu har jag lärt mig att det inte är någon smart idé..
Efter maten så har vi bara pluggat, ända tills nu. Men det är bra, eftersom att detta är sista dagen innan provet. Fast jag har sovmorgon till tjugo över två imorgon och sen har jag provet (och sen får jag gå hem, mouhha) så jag hinner ju plugga imorgon med. Men i alla fall, det är vettigt att plugga när man har chansen. Och det är så himla nice att jag och Daniel har bevisat både för oss själva och för våra föräldrar att vi kan plugga tillsammans, yaaay för det!! 😀

Imorgon så ska jag ta och skriva min önskelista så att Corne, och alla andra finally kan få den. Jag känner verkligen att jag behöver skriva den, men jag har inte haft tid typ innan eftersom att jag har haft prov i int. rel och nu i psykologi, men imorgon är ju det sistnämnda provet gjort och då är det bara kinesiskaläxförhör kvar på fredagen och det får jag ju plugga på under onsdag och torsdag, MEN det är ju ”bara” ett läxförhör (egentligen ganska viktigt, men det är åtminstone inget prov) så jag lär ju inte behöva sitta ALLT för länge.. så då får jag tid över till lite annat nice. 🙂
Btw måste jag säga att jag typ dör för att Daniel har en sån liten säng nu jämfört med min, haha.. Han får nog bannemig ta sig och skaffa sig en större en, annars blir jag mupp. Nejmen aah..
Aja nu får jag nog ta och dra mig, baby gör sig i ordning i badrummet och snart är väl han klar och då är det min tur och sen ska jag läsa psykologin fort igen och sen så ska vi sova och ha det mys.. 🙂 Så jaa.. natti på er!

Och yeeep I love pics.. nejmen jag har inte dessa på min dator själv så jag tänkte lägga upp de nu när jag ändå är och pillar på baaaabys dator, mouhaha. Godnatt nu på riktigt.. ^^ Och btw så kan man klicka på den bilden man vill se lite mer, så blir den större.. men den blir liksom större längst ner av alla bilder, bara så att ni vet.. 😛

One thought on “Sugar, we’re goin’ down”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *