A little piece of heaven

”Världen är vår att erövra, när vi känner för det.” <3

Hannapanna har nyss åkt bort från mig nu, till den dumma flygplatsen som ska ta henne till eländiga Skottland..
Men, vi kommer att ses snart igen. Typ om en månad, och då kommer det bli bäst. Vi har massor med smidda planer, typ som att ta en massa kort, måla m. vattenfärg, baka tigerkaka, göra chokladansiktsmasker och äta choklad samtidigt, gå ut och gå och göra en klistra-in-bok (moahha!). Dessutom kommer vi att hinna med en återträff med gamla klassen, om allt går väl.
Det är en av punkterna som vi har arbetat med när hon har varit här sen igår. Alltså att planera klassträffen. Vi har skrivit ett mail som vi skickade ut igår till alla på msn, facebook och bdb (alla kommer väl typ spy på oss) där vi har skrivit upp regler, planer, datum osv. Ganska nice om det faktiskt blir av nu då, annars vore det mupp. Men det känns rätt bra faktiskt.. det enda som behövs är tillräckligt många personer och en vuxen som kan hyra lokalen åt oss (vi har ju pengarna, men nån över 25 år måste stå för själva ståhejet).

Uh, nu har jag massor av bilder att ladda över till datorn och sen så ska jag ladda över en hel del av de till bdb och sen så ska jag rensa och lägga de i rätta mappar och så måste jag rensa den externa hddn för att om jag inte gör de så kan jag inte lägga över bilderna som ligger på själva datans hårddisk till den externa, och då blir det inte kul eftersom att min data typ pajjar när som helst..
Och så måste jag plugga massa idag på internationella relationer, har ju bara idag på mig eftersom att det är prov imorgon. Måste också plugga på psykologin inför onsdag, och sen på onsdag och torsdag blir det till att plugga massa kinesiska. SEN är det, och tack o lov för det, loooooov! Det ska bli så himla superdupergött!

Jag borde egentligen flytta ner massa saker från mitt gamla rum till badrummet här nere, och typ från badrummet där uppe till här nere. Haha shiiiet jag har en del att pyssla med om man säger så.. 😛
Fast nu ska jag bannemej dra mig! Det blir till att fixa med dedär himla bilderna och sen plugg… Cya, pusshej leverpastej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *