Wo hen lei, wo gaoxing ye!

Sitter i skolan nu och omddd såååå yaaay för kinesiskaförhöret är klart nu i alla fall! Det var inte sådär jättesvårt, men det var ändå mupp.. Jag kom inte på hur tecknena (eller hur det nu stavas..) för ni (du), ba (åtta) och jiu (nio) såg ut, ganska störande med tanke på att de sista två är typ jättelätta.. Menmen, det andra fixade jag. Eller jag skrev något i alla fall, och jag får väl hoppas på att jag skrev rätt, haha.

Just nu har vi fortfarande kinesiska egentligen men vi har rast i typ 14 minuter, mouhaha. Sitter med Malin, och vi pratar o spelar farmville (det har kommit in masssssa halloweengrejor på farmville btw)! 😀

Fick inte se min baby förut för jag åkte med papi o mami till stan för att hinna plugga lite på kinesiskan innan den skulle börja.. men det blev ändå inte så mycket med det, haha. För jag pratade med Sofia och sen kom Malin och sen ringde Marcus och sa att vi skulle träffas lite så han kom till klassrummet och sen kom Maja P och Signe också. Så jaa..
Efter kinesiskan är det bara matte och psykologi kvar, moha. Jag ska bestämma med matteläraren idag också om när jag ska få göra mitt prov, hoppas jag får göra det snart. Typ innan lovet.. fast inte idag helst, för det pallar jag nog inte.
Psykologin är nog bara repetition inför provet som vi ska ha på onsdag….. men det är bra med repetitionslektioner så att man kan.. plugga, haha.
Och sen efter skolan blir det träff med Hannispannis, men det sa jag kanske igår, jag vet inte. Men det blir det i alla fall! 😀 Fast bara en timma, men det är bättre än inget. Och min plutt ska med mig hem idag men han får sitta i skolan och plugga så länge, hihi. Sen ska vi shoppa lite mat och nåt annat mys och sen blir det halvfyrabussen hem förhoppningsvis. 🙂

Åh btw så får jag inte missa att ta anteckningar i internationella relationer från Sara och Malin och allt var det var.. uuh. Annars blir det misslyckande på provet. Jag pratar bara om läxor och prov nu i mina inlägg, skit på det. Men tyvärr är det de som är aktuella.. 🙁 Men okej, det är ”bara” tre prov kvar nu innan lovet och sen efter lovet är det typ två prov och en redovisning och en inlämning.. aja.. det fixar sig.

Måste dra nu, lektionen börjar. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *