Scandal beauty

Älsklingen ligger i min säng och läser en tidning från november 2007, haha (fråga mig inte varför jag har kvar den). Han är så gulligooosi i alla fall.
Har nyss lagat mat och Daniel har gjort läxor, och innan det så satt familjen och fikade (fast jag lagade mat) och Daniel gav sin lilla present till pappa, det vill säga en påse med lindorkulor. Pappa blev typ asglad, haha. ^^

Har ju vart i skolan idag och sen efter det blev det nice fik med Hanna, inte så mycket dock; hon tog en varm choklad och jag en loka.. men åååh så mys. Vi typ pratade mest, hade inte så lång tid på oss heller för det var bara i typ 50 minuter, men det var bäst ändå. Och sen kom Micka, och så satt vi där alla tre och Micka bjöd mig på clementin dessutom (yummie på det, jag var såå hungrig).
Sist men inte minst kom Daniel och så var vi där alla fyra en stund och sen gick jag & Daniel för att lämna Hanna och Micka ensamma (det var ju faktiskt Mickas bokade dag med Hanna, haha).
Jo juste ja, jag fick en übergullig present av Hanna också, en liten låda som är ljuslila (egentligen skulle den vara rosa, men Hanna är som känt färgblind.. <3) och i den ligger det 15 små lappar med töntiga kommentarer, hihi. Jag har bara läst två stycken, dock. Det är så mysigt, hihi. Får ta resten senare kanske, eller typ när varken Daniel eller Hanna är med.. ^^

I alla fall så gick älsklingen och jag till Willy’s efter fiket för att köpa pappas present och så köpte baby en chokladkaka till han och jag köpte ett tuggummipaket samt en överraskning åt mig och Hanna imorgon. Efter vårat besök i affären så tog vi bussen hem vid kvart över fyra och jag somnade ganska så många gånger, men det var trevligt ändå. Jobbigt att gå hem sen bara.. kalla fötter som värkte och jag frös i övrigt något så in i Norden..

MOUHAHHA, som sagt så kommer Hanna imorgon och vi ska hitta på massa roligheter. Typ som att baka, prata, mysa, dygna, planera osv. Massa, massa, massa pussar på det. <3

Nu ska jag kanske pussa på min bebis och sen ska jag plugga och efter det blir det fredagsmyyyyys.

2 thoughts on “Scandal beauty”

  1. Mohahaha, jag sa ju att lådan skulle bli klar i tid! 😀 Och färgblind kan du vara själv, gullunge ^^ <3 (Föresten vet jag att du tycker jättemycket om töntiga kommentarer ^^)
    Det blev ju inte så mycket med det där att dygna, men vi hade det himla mysigt i alla fall. Silviakakan blev fantastisk <3 Det vattnas typ i munnen så fort jag tänker på den (och jag tänker på den OFTA!) Så galet god var den! Nästa gång bakar vi en tigerkaka som blir ännu bättre, tycker jag 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *