Last of another

Jag typ pallar inte skolan längre.. det ska bli SÅ skönt med lov, SERIÖST!

Jaja.. Jag har i alla fall varit borta från skolan 3 dagar denna veckan, ganska mupp eftersom att jag var sjuk och ganska mupp eftersom att jag har missat en massa himla massa.
Gick dock till skolan idag, and that was awesome. Okej, kanske lite att ta i, men det var nice att träffa alla igen och få något gjort. Jag kanske är den enda som är glad över att få komma tillbaka till skolan, men må så vara då.
Vi började kvart i tolv idag, men jag gick upp som vanligt. Detta av två anledningar; 1. pappa fyller år idag och 2. jag åkte till Daniel så jag var hos han vid åtta så vi kunde få mysa innan skolan.
Så hursomhelst gick jag upp som vanligt, fixade mig och fixade inför pappas frukost. Sedan öppnade han sin present (han fick bara en på morgonen eftersom att vi inte har hunnit åka till stan eller något och köpa klappar eftersom att vi har varit sjuka) och vi åt frulle. Blev som sagt hemkörd till Daniel sen och vi bara myste och hade det bra, tittade på tv och lagade lite lunch.
Kom till skolan där det var datakunskap.. sen var det håltimma och sist kinesiska (palla…..).

När skolan slutade så sa jag hejdå till min baby och så mötte jag Corne utanför Agneberg och vi gick tsm till Kampen för att min underbara bästaste bästa Hanna är i Sverige nu (YAAAAAAAAAAAAAY 😀 <3333) och hursomhelst så var hon där och det var därför vi gick dit. Så jag fick träffa henne i typ tio minuter (och Stina & Maja) och sen kom Stoffe och så gick jag, Cff & Co till lite olika ställen för att köpa presenter till pappa och när allt var klart gick vi till GV för att överraska han.
Han fick en flaska vin, 4 triss, en bakelse, kort och en stor blombukett. 🙂 Fast det var inte allt för efter att han hade slutat jobba och vi hade hämtat mamma på sitt jobb så bjöd vi barn ut papi (och mami) på thai.
Så jag kom hem typ vid.. um.. halv åtta. Ganska mupp eftersom att vi har massa skolarbete, men inte mkt att göra åt saken. Vi hade det mysigt, och det är jag glad över. Pappa blev jätteglad! 🙂 <3

Imorgon är det kinesiskaprov och det är typ tio tecken som jag inte kan (!). Blä på det.. Annars så ska jag träffa Hanna efter skolan i en timma och sen vid tre så möter jag Daniel och så tar vi halv fyra bussen hem till mig antar jag, och sen sover han hos mig till lördag. Och på lördag kommer Hanna hit och sover tills på söndag! 😀 MOuhhahah, fullt upp kan man säga. Och det är niiiiice, men det är jobbigt också eftersom att vi har så mkt i skolan. Men på söndag åker Hanna tidigt så jag kan typ plugga hela den dagen och när Daniel är här så kan vi plugga tsm. Och påtal om att plugga så måste jag plugga nu, fastän klockan är fem över tio på kvällen och jag ska sova klockan tio. BLÄÄÄÄÄÄÄÄ. Men jaja.. Så godnatt, nästa gång ett inlägg kommer blir väl på söndag skulle jag tro.

One thought on “Last of another”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *