Charm up your life

Ledsen för det här veleriet när det gäller bloggandet, men jag har så himla fullt upp ständigt. Jag får väl ta och förklara mig för de senaste dagarna iaf..
I lördags så gick jag upp rätt tidigt, men dessvärre så hade jag inte tid att blogga för det. Jag skulle nämligen hinna med att göra mig i ordning (duscha, sminka mig, fixa kläder, raka mig osv), städa båda mina rum, baka 2,5 satser med kolakakor till mamma (2 satser med vete och en halv utan) vilket resulterade i tre plåtar.. skulle också plugga och göra en hel del annat. Allt detta innan klockan tre, dvs. det var rätt stressigt.
Det var nämligen så att vid tre så var det släktkalas för Stoffe (jag märkte nu att jag inte nämnde i fredagsinlägget att Stoffe fyllde år då, men hursomhelst så gjorde han det. Hela 14 bast är han nu! Jag gick upp vid kvart i sex på morgonkvisten för att slå in presenter och fixa mig och fixa allt för han, och sedan väckte familjen honom för att fira..). Ja juste ja, jo det var släktkalas för Stoffe vid tre, och de första gästerna anlände till och med vid halv tre, uuuh.
Kalaset höll på rätt länge, men det var roligt. Gästerna bestod av farfar, Lotta, Dennis, Bea, Åsa, Björn, Iza, Jonas, Tilde, morfar, mormor och Daniel. Sen var det ju jag, Stoffe (såklart), Corne, mamma och pappa.
Efter ståhejet så blev det familjemys framför tv:n där det var VM-kval Sverige-Danmark (såklart förlorade vi..) och lite annat. Senare på kvällen så satt jag vid datorn och älsklingen kollade på film, och vid typ tolv gick vi typ och lade oss.. ^^

Söndag.. det vill säga idag.. hum.. vaknade typ åtta och pussade en massa på min trötta pojkvän, och sedan somnade jag typ om igen.. vid typ tio i nio. Sov tills typ.. sent. Eller sent för mig iaf, haha. Jag och älsklingen var iofs vakna ett bra tag innan vi gick upp.. men vi åt i alla fall frulle vid typ tolv och efter det så har jag typ grejat med mitt rum hela dagen och Daniel har hjälpt till och även gjort lite matte. Sen har vi ju såklart myst en del också, hihi.
Tyvärr åkte baby hem vid tre, men det var också bra för jag behövde tid till att fixa rummet. Men jag saknar han så bedrövligt mycket!! Min säng är stor och tom..
Jag fixade i alla fall det mesta med rummet, så det är typ klart nu. Datan är nere och typ allt annat med, tyyyp.
Sen har jag också gjort matte och redovisat min internationella relationgrej inför mamma och pappa.
Nu blir det lite blogg och om typ tre minuter ringer baby, men vi ska bara prata i typ fem eller tio minuter, det blir planering inför morgondagen samt godnattsnack. ^^

Imorgon ska jag antagligen sova hos älsklingen tills på tisdag, fast jag vill sova där tills på onsdag. Men vi får se, ska ju som sagt snacka med han strax om det.
Oavsett om jag sover där eller inte så tror jag att jag kan skriva blogg imorgon i alla fall, jag har noooog tid för det för vi slutar klockan tolv.
Hursomhelst så ska jag typ sova nu, så godnatt! Lägger upp bilder idag också, från fiket för Paggis och på det som jag köpte på torp. 🙂

Malin, Stephi, Maja & Jenny <3

Underkläderna, röda tröjan, tights & smycken.. 🙂

Var nära på att köpa denna tröjan också, men jag kom typ aldrig så långt..

Nu får det räcka med bilder, tack och hej för mig! 🙂

One thought on “Charm up your life”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *