Roligt glosförhör

Okej, måste tala om att idag blir det inte några himla bilder heller för att batteriet är dött på kameran och jag hittar ändå inte usbsladden.. så får ladda över de imorgon.

Hursomhelst så kan jag ju ändå tala om lite hur dagarna har varit..
Måndag: Hade internationella relationer som första lektion där vi skrev om FN och sedan fortsatte med våra arbeten om aktörer. Sen var det rast och efter det blev det franska där vi lyssnade på Malleballe och hennes gäng om hur det var i Frankrike, mouhaha. Det var nice att lyssna på, och på slutet hade vi lite repetition inför provet. Sista lektionen var engelska (efter att vi hade haft lunch).
Jag och älsklingen gick till Espresso House efter skolan och myste, moi beställde en vanilla latte (seriöst något av det godaste som jag har druckit) och älsklingen köpte en mocha latte och en mudcake. Resten av dagen blev plugg, för jag hade en hel del läxor till tisdagen (svenska, matte, historia osv..)
Tisdag: Låång dag, hade matte, samhäll, svenska, historia och gympa (på gympan hade vi gymövningar där jag och Stephi var, och vi tränade rumpa, lår och mage.. jag fick faktiskt rumpträningsvärk dagen efter) och på de andra lektionerna så var det väl mest småsaker. Typ på matten pluggade vi inför provet som kommer på onsdag nästa vecka och på samhällen pratade vi mest om typ kommuner, läste ur en ny liten engelsk bok som vi har fått och så vidare. Svenskan var rätt okej, vi lämnade in läxan men innan det så läste vi upp den för varandra i en grupp om tre och sist men inte minst så läste vi om Dante och helvetet, och vi skrev ett snabbt referat om det enskilt, på typ fem minuter. Historian var.. historisk, haha. Nej det kan man väl inte säga, vi typ bara lyssnade på när läraren pratade och presenterade sin powerpoint och typ sådant.
När jag kom hem så blev det Grey’s och sen massa franska.
Onsdag: Engelska, spinttid och franska (prrrrrov). Engelskan var bara vanlig engelska och på spinttiden jobbade jag och Malin med franska inför franskaprovet.. och på franskalektionen var det ju franskaprov, som för övrigt gick rätt bra. Alltså, inte kanske ”superhögt-betyg-bra”, men ändå.. bra. Minst att jag klarar det iaf, tror jag.
Jag, älsklingen och Malin jobbade iaf in spinttiden på håltimman mellan engelskan och franskan, så vi slapp den på eftermiddagen (och så lär vi göra varje onsdag framöver, åtminstone jag). Det betydde iaf att vi slutade när provet var klart, dvs vid halv två.
Jag och Daniel tog 860bussen till torp och sen var vi där och shoppade ända fram till ca. halv åtta. Jag handlade typ presenter till Stoffe och sen lite småsaker till mig, typ armband och tights osv.. och älsklingen köpte nötter, present till Stoffe och typ lite annat. Jo juste ja, seriöst vi åt världens godaste chokladkaka. Allvarligt talat, jag har aldrig ätit någon godare!! Det var sååååå mums!
Efteråt så typ åkte vi hem var för sig och sen blev det typ plugg..
Torsdag: Började med historia i skolan där jag typ knappt jobbade, satt mest och pratade med Franc och Moyle, haha. Blev väl en del med Malin och Daniel med. När historian var slut hade vi tio min rast och sen datakunskap där vi gjorde uppgifter om excel databas.
Efter lektionen hade vi typ två och en halvtimmas lång rast där vi åt och sen blev det massa internationella relationer (Nelson Mandela) med Jennypenny, haha. Vi hade det asroligt, tyckte iaf jag, mohaha. Och sist men inte minst så var det kinesiska där det faktiskt var rätt okej med, vi typ lärde oss massa saker som vi ville lära oss, och vi fixade ihop en presentation inför idag (berättar med om det senare i inlägget).
Vi slutade hursomhelst vid typ tjugo i fyra och då pissregnade det.. jag och Denise stod utanför Agneberg och pratade med Richard, Mai och några fler och sen kom Daniel. Typ ungefär när Daniel kom så skulle vi typ splittra på oss så jag, Daniel och Denise gick ner till Kampenhof och väntade på bussarna.. 🙂
Såklart blev det massa plugg när jag kom hem.

Och idag, idag är det fredag. Yummie på det!
Vi började dagen med kinesiska, där vi hade besök av massa kineser, hihi. Det var roligt, och pinsamt (vi skulle göra presentationer om oss själva och berätta för de, och de FILMADE alltihopa..). Dom var i alla fall typ assnälla och blyga och söta! Jag fick bli fotad tsm med en av de, en kille utan armar.
Efter två timmars kinesiska hade vi rast (på rasten åt vi lite och sen satt jag i klassrummet och gjorde int. rel med Jenny) tills typ 11.55 då matten började, och på matten gjorde vi bara massa repetition. Sista lektionen var psykologi, där vi pratade om ”the humanistic approach”.
Vi slutade skolan vid typ två, men satt kvar tills runt fyra, för vi (jag, Malin, Stephi & Jenny) skulle bjuda ut Maja på fika för att hon fyllde år i.. juli.. men, aah.. Alltså, ja vi har helt enkelt inte haft resurser att fira henne innan. Och jaa, hursomhelst så stannade vi kvar i skolan tills fyra för att 1. Maja slutade inte förän tre, och 2. jag och Jenny var tvungna att göra klart int. rel.

Vi satt iaf och fikade på Lejas, det var mys. Jag tog en banan och loka, man måste ju vara nyttig..
Tog bussen hem halv sex men innan det köpte jag blommor till morfar som fyller år på torsdag nästa vecka (men vi ska fira det imorgon), och så träffade jag Jonna. <3

När jag kom hem lagade jag mat som vi ska äta om kanske en kvart, och sen resten av kvällen blir det väl tvmys m. familjen och data. Och jag ska faktiskt plugga historia, tänkte jag mig i alla fall. Det känns som att jag kommer faila provet på tisdag ganska rejält om jag inte pluggar på det idag. Alltså, inte för att idag kanske gör all skillnad, men seriöst jag behöver all tid jag kan få.
Förmodligen skriver jag ett inlägg till sen, som är roligare, eftersom att jag slipper berätta om alla himla dagar som har varit. Jag HATAR verkligen när det blir så, för varje dag låter likadant och man orkar inte berätta i detalj och typ man bara rabblar upp massa punkter och skolschemat.. Men jaja, ska försöka bättra mig. Men det är så svååårt..
I alla fall så skriver jag nog sen, och förhoppningsvis kommer alla bilder då också! 🙂 Pusshejs..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *