I saw it on your keyboard

Händelser under den kommande veckan..
Måndag: Plugga franska, svenska, historia och matte, fika . älsklingen, var hos Jonas
Tisdag: Plugga franska
Onsdag: Franskaprov, plugga matte, torp med älsklingen
Torsdag: Plugga historia och matte
Fredag: Stoffe fyller år, fredagsmys hemma, plugga historia och matte
Lördag: Kalas för Stoffis, älsklingen sover här, plugga matte, int. rel och historia
Söndag: Plugg, plugg, plugg (historia, matte, int.rel.. i mängder)

Jaha, nu (torsdagen den 8/10 kl. 06.31) fyller jag i denna tomma blogg. Alltså, det står att detta inlägget var skrivet i söndags men det är inte så väldigt korrekt eftersom att efter jag har skrivit klart så är söndagsskrivningen kanske bara en femtedel av allt som står här i (och därmed så får ni ju se denna texten som en torsdagstext, rörigt huh).
Och jag dampar på att jag inte kan fullfölja inlägget nu, utan jag får göra det senare idag. Eller jag kommer skriva ett nytt inlägg i eftermiddag, och det är där som jag får fullfölja detta inlägget; dvs. lägga upp bilder osv. För jag orkar inte, och hinner inte pilla med allt det nu (jag har inte ens bilder på datorn än). Antagligen hinner jag inte skriva om alla dagar nu heller, jag menar.. jag ska ju ändå skriva för söndag, måndag, tisdag, onsdag och idag. Visserligen så har inte idag varit än typ, men jag orkar inte skriva ändå. Det är ju morgon, dvs. jag är väldigt trött, och så har jag ca. inte alls mycket tid på mig att skriva om alla dagar, och jag behöver nog en hel del tid. Såå.. det får bli sen.

Uh, jag är trött och jag vill sminka mig. Och mitt hår är mupp!
Och jag vet inte vad jag ska ha på mig för kläder idag.
Men jag vet en sak, och det är att jag ska typ
ta och dra mig nu för att annars hinner
jag nog inte med allt som jag
ska göra denna trevliga
morgon, so cya!

Du skaver i mitt öra, Hanna. <3

One thought on “I saw it on your keyboard”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *