Hoist the colours

Mwiiip, Daniel ligger och sover.
Det gör iofs alla andra med, typ. C’est only me and papi uppe just nu, men frullen är klar så antagligen ska alla andra upp snart. Vi ska till torp ganska tidigt idag om man säger så (tänkte åka typ tjugo över tio eller något), för vi ska hinna shoppa innan Stoffe kommer hem från fotbollen och så ska ju hinna med att shoppa allt vi vill.. Jag har iaf en del på listan, typ som jeans, jacka, skor, tröjor, andra småsaker osv. Och pengarna finns ju också, moahhahha. Har typ…. ganska mkt, muhahah.
Jag och Daniel räknade mina mynt igår också, och det var typ 1035 kr (i MYNT!?).

Tänkte, eftersom att Daniel sover, berätta om i torsdags:
Hade historia första timmen i skolan och där typ pratade vi om grekerna och romarna, och sen ganska direkt efteråt var det datakunskap. Vi typ håller på med excel databas, ganska roligt. Men det är rätt mupp för vi ligger typ sex eller sju veckor efter i planeringen när det gäller datakunskap.. så får se vad som händer. o.0
Efter det hade vi lunch, där det var soppa (inte gott, det var dessutom pasta i.. jag köpte mig en banan istället), och efter lunchen var det samhäll där vi typ gick igenom schemat för några veckor framåt (alltså skolschemat, för det ska ändras en del.. fast vi pratade om samhällschemat också faktiskt) och vi pratade även om typ vår nya bok som vi fick.
Sista lektionen var kinesiska, lite uh på det eftersom att jag inte pallar att vara ensam utan Malin! Men det får la vara, inte mkt att göra åt. Och hon är ju tillbaka i Sverige nu så hon kommer ju vara med de resterande lektionerna iaf. Btw så ska vi få kineser till våran kinesiskalektion fredagen den nionde, ganska nice faktiskt. Det är typ tio stycken och fyra av de är döva, men who cares? Jag kan teckenspråk ju! 😀

Älsklingen min följde med mig hem sen efter kinesiskan också (vi fick faktiskt åka med Sara S och hennes mamma hem, muaaha), vi hade det iaf asmysigt och typ pussades, hihi. Blev även matlagning, tvtittning (Grey’s såklart), franskapluggning osv, och sedan vid åtta tog baby bussen hem. Men jag ringde han typ när han var på bussen och sen när han hade stigit av bussen för att typ prata med han hela vägen, haha, för det var så mörkt och läskigt ute.

Nej nu kommer alla in i mitt rum och vi ska ändå äta frukost.
Skriver mer senare ikväll, ha det så bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *