Quick toulene collection

Får börja inlägget med att säga:
Hanna jag har fått ditt mail från typ i förrgår, men jag har inte kunnat svara för jag har inte fått tid till att översätta texten.. så jag vet inte ens vad det står än. Men jag ska försöka göra det imorgon! <3 Love ya hun, and miss ya so much! Men snart så får vi ses, hihi. Pusssss!

Och nu går vi då in på självaste bloggen:
Anledningen till varför jag inte kan göra det idag är för att Daniel ska hem till mig, och han ska såklart sova över tills imorgon, så då får jag helt enkelt översätta mailet på lördag när han har åkt.
Btw så är det fredag idag, det är sååå gött!
Vi ska iofs börja dagen med 2h kinesiska och det känns inte så lockande, speciellt inte när Malin inte är med!! Men det får väl va.. jag klarade sist gång och jag klarade gången innan det.
Efter kinesiskan ska vi ha en halvtimmas lunch och sedan ska vi ha social science, och med en gång efter det blir det matte och med en gång efter det så blir det psykologi (förhoppningsvis, och förhoppningsvis säger jag för att annars så slutar vi tjugo över två och då måste vi vänta i stan tills typ.. halv fyra).
Detta schemat är hittills bara för idag, men möjligtvis att vi kan få det såhär permanent. Klart, det kan vara jobbigt att ha tre lektioner på raken och bara en halvtimmas lunch.. men seriöst, vi slutar tio i två istället för tjugo i fyra. På en fredag. Jag tror att jag hellre vill ha schemat med tre lektioner på raken än att komma hem kvart i fem!

Okej, nu får jag typ ta och dra.
Torsdagen får beskrivas på lördag istället.
Ha en bra fredag, för det ska jag ha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *