Skolfoto och franska

Jepp, nu har jag äntligen fått mitt skolfoto! Fick det igår, mohahha! Får väl typ ta kort på det så jag kan lägga in det på bloggen.
Och.. jag måste plugga franska hela veckan och halva nästa vecka, typ ständigt. För på onsdag så är det proooov (uh, inte denna dagen alltså utan nästa). Skabb på det! Men får se, det kanske går bra eller så kanske det går dåligt. Eller kanske något mitt emellan, som sagt.. vi får se.

Nu är det tyvärr så att jag inte kan skriva mer för jag måste äta, packa väskan och fixa mig. Men skriver nog kanske mer ikväll hoppas jag, för jag är sugen på det. I alla fall nu, haha.

Btw så ska jag fika med världens bästaste Jonna idag, muhaha, det ska bli bäst! <3
Puss på er.

Och nu mår jag bra, ganska.
Fast det suger fortfarande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *