Middle of nowhere

Tjenixen, då var jag tillbaka. Seriöst, jag pallar inte att göra franska idag. Är typ slut på det nu, men får la ta igen det imorgon och i helgen antar jag, så att jag inte failar helt totalt.

Hursomhelst så skulle jag berätta om igår..
Började med matte i skolan, sen blev det seminarium (helt ok), sen lunch (rätt ok mat, men jag var väldigt osugen på mat) och efter lunchen var det svenska där vi typ informerades om lite saker och ting.. och så jobbade vi med typ medeltiden, super på det! Um.. efter det så var det historia och det var sådär just denna gången..
Dock gjorde vi inte så mycket för vi fick gå typ en tjugo minuter för tidigt för vi skulle hinna ner till badhuset (vi skulle simma på gympan).
Jag var faktiskt med och simmade, moaha ganska nice om man säger så.
Vi typ räknade poäng och sådant, och jag tog 4/4 på vattentramp och 4/4 på att flyta, yaay!
Dock klarade jag inte hopptestet, yet, för att man skulle hoppa från trean för att få 2 poäng och jag är så svinigt höjdrädd så jag vågade inte. Jag gick upp till trampolinen men väl uppe så klarade jag bara inte av det, fick typ svindel för helt plötsligt blev allt varmt och det yrade till lite i huvudet.
Men jag ska försöka klara det typ nästa gång vi simmar.. (det blir definitivt inte 4/4 på hopp iaf, för man måste dyka från trean för att få 4 och man måste dyka från ettan för att få 3, så det blir kaaanske 2 poäng genom hoppet från trean, annars blir det 1 poäng genom att hoppa från ettan.. men jag vill inte vara så pinsam att jag inte klarar trean.. haha, jaja får se vad som händer nästa gång..).

Efter simningen så typ följde Daniel mig till bussen och sen så åkte jag hem och typ pluggade och bara allmänt slappade. Det blev en del msn och pyttelite tele också, inte så värst roligt. Det sistnämnda var okej, men det förstnämnda var typ inte alls nice.

Idag har jag också varit i skolan, såklart.. Började med engelska där vi pratade om böcker, rättade våra läxor och typ läste en text. Sen hade vi 2h och 35 minuters rast där jag inte har någon aning om vad vi gjorde (vi var jag, Daniel, Richard, Moyle & Mariam.. de andra hade första passet b-språk och vi det sista).. Men de sista typ 40 minutrarna så pluggade jag franska iaf, för vi hade läxa i det. Och väl på franskan så hade vi ett rätt udda och roligt förhör på det vi hade då i läxa, haha. Vi blev typ indelade i tre grupper (jag hamnade med Petter, Frida & typ.. kommer inte ihåg vad hon heter, men vi hade iaf mucho kul!) där Frida iaf fick vara journalist och vi andra skulle bli typ förhörda, haha. Eller intervjuade heter det kanske.. aja. Efter språket var det 50 min rast och sen 80 min spinttid, det var sådär. Alltså, det var kul, men ändå inte. Jag gjorde typ inte så mycket vettigt, men för övrigt var det roligt.

När skolan slutade så gick jag ner till torget för att möta Jonna (fick även sällskap dit av Daniel och Sara S), och vi två gick sedan in till Lejas (vi skulle alltså fika) där vi typ beställde lite godsaker. Jonna tog en macka och typ te med mjölk och socker i och jag tog en loka och typ nån biskvi som inte var överdrivet god.
Men vi hade iaf roligt och mucho mysigt, hihi. <3 Pratade en himla massa, såklart, men det är ju det som vi är så himla bra på också, haha.
Jag tog bussen hem halv sex och kom hem vid sex.. fick en liten överraskning av mamma (matta med prinsessor på, hahah) och sen så typ.. kollade jag på de resterande 20 minutrarna av Grey’s. Efter det blev det läxa och typ.. massa sånt. Tog mig en paprika också.. men det skulle jag inte ha gjort för det var verkligen en aptitretare, jag är nämligen rätt hungrig nu…… Men ska inte äta, får vänta tills frukosten.

Jag orkar inte skriva mer nu heller. Det är sug att skriva om massa dagar hela tiden.. det som är roligt med blogg är att skriva det som finns på hjärtat och det som man vill berätta, inte det som man tvingar sig själv till att berätta. Usch på det, men jag ska försöka ändra på detta och typ komma ikapp om man säger så.

Nu går jag iaf, pussbussquss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *