Something in your mouth

Id, ego, superego.

Hmm.. i lördag var jag med min bästaste underbaraste Jonna (dock så kom hon vid typ sju eller något, och innan det så var det typ städning och grejs i trädgården som gällde)! <3 Det var iaf jättemysigt att träffas igen, vi typ pratade en himla massa och åt lite lördagsmys (choklad och en muffins). Vi började planera en del också, på lite allt möjligt. T.ex. så messade vi runt till folk i klassen och frågade om de var sugna på att träffas igen i klassen (jag och Hanna hade pratat på detta en del och jag berättade det för Jonna och hon tyckte att vi skulle fråga runt om de var sugna, sååå..) och hursomhelst så har det hittills bara varit positiva besked! Well, vi typ pratade mestadels hela tiden (och det behövdes, för vi hade mkt prat att ta igen) och så gick vi ut lite då och då av vissa anledningar.. hehe.
När klockan var typ halv ett så somnade jag (vi bestämde oss för att sova i den röda soffan nere i källaren) och vid ett så somnade Jonna (hon satt ändå och prata med sin Daniel i telefon så det gjorde henne nog ingenting att jag somnade före).

Nästa dag så typ pratade vi en massa med, fikade, tittade även på film (Transformers 1) och gjorde annat kul. Vid typ.. kanske.. um.. fem så kom hennes mamma m. Peter, Bassie och bebisen (som inte heter något) och jag gick såklart ner till bilen och kikade in det lilla gossebarnet, hihi (Daniel var också med, för han hann komma innan Jonna blev hämtad, typ vid kvart i fem).
När Jonna väl hade åkt så gick jag och Daniel ner till mitt rum och myste en massa, och sedan så typ vet jag inte, seriöst jag har kort minne. Men jag vet att vi gjorde engelskaläxa, vi åt mat med familjen (Corne var hemma hos oss btw) och jag typ duschade medan Daniel grejade på datorn.
Vi gick och la oss typ ganska tidigt för att det var ju trots allt en söndag och nästa dag skulle ju vara en tidig dag….. Det var hur mysigt som helst iaf, och vi ”invigde” min nya säng som är 1,20m! 😀 Asgött, seriöst det var ett bra kap!

I måndags så vaknade jag typ vid sex som vanligt och gick upp, men det tog mig lång tid för min älskling låg ju där och sov och det var verkligen inte kul att gå upp och slita sig ifrån honom..! Men jag gjorde det.. eftersom att jag var tvungen. Jag duschade mig, fixade massa; typ håret och smink osv.. och sen väckte jag min baby för att det var frukost.
Bussresan till skolan var sådär.
Skolan var sådär.
Efter skolan var sådär.
”Sådär” är egentligen ett extremt dåligt beskrivande ord, helt fel ord egentligen. För det var fruktansvärt, det var skit. Det var helt otroligt hemskt, vidrigt, dystert, ledsamt.. Jag mådde piss och jag mår fortfarande piss.

Even though I know, I don’t want to know. Yeah I guess I know, I just hate how it sounds..
Är så sårad, så ledsen. Mår så dåligt.. You jump on my bones now, so I can not walk. You hit my head with
stones now, so I can’t talk. You even rip my heart out, so everyone can
see the awful mess; yeah the loneliness, that’s inside of me..
Har dendär hemska klumpen i magen igen. So quit playin’ games with my heart. Should I be scared or should I come closer? But it’s still beating and I’m still breathing.

Skolan började iaf med internationella relationer där jag jobbade med Jenny om Nelson och sedan var det lång rast, sen franska och sen inventering. Mellan det var det rast, och jag gick ej på franskan för jag hann inte på grund av det sistnämnda.. Och på grund av andra viktigare anledningar.
Inventeringen var i alla fall asnice, jättekul faktiskt. Fast rätt trögt också, eftersom att det var jobbigt och det tog i nacken..
När inventeringen var slut vid halv sju (vi började ett) så gick jag och Daniel runt på torp tills hans buss gick sju och pappa kom och hämta mig (vid sju också).
Väl hemma gjorde jag typ nada, och sen prata jag och Daniel i tele.. väldigt länge..

I am watching you, you’re in a deep sleep. What do you dream about,
what makes you jump and shout? Guess you will always be a mystery to
me, maybe you’ll always be my favourite mystery. Do you like the life
you’re living? Do you like the love you’re giving? I am watching you,
you’re in a deep sleep. I know there’s a secret, you will always keep.
Guess you will always be a mystery to me. Maybe you’ll always be my
favourite mystery. Do you like the life you’re living? Do you like the
love you’re giving? Do you really feel complete..? Maybe you’ll always
be, my favourite mystery.

I’m caught, and now I’m caught in the middle.

Orkar inte mer nu, tar idag imorgon. Bye.

If I could say what I want to say,
I’d say I want to blow you away..
Be with you every night,
am I squeezing you too tight?
If I could say what I want to see,
I want to see you go down on one knee.
Marry me today..

2 thoughts on “Something in your mouth”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *