This is my life

Stop it, okey?

Mhm, då var jag här igen.
Jag väntar så hårt på min skolfoton, uh. Har fått klassfotot från Sara Norén som tog kort på det själv och skickade det (hon har redan fått sina, mupp på det) och jag tänkte hur som helst lägga upp det här. Men jag ser inte bra ut, dock så skelar jag inte och det är alltid något. Men hursomhelst så väntar jag väldigt, väldigt mycket på porträttfotona.. Hoppas de kommer på måndag! Påtal om saker som jag väntar på så har jag gjort pliktverkets lämplighetsansökan som jag också ska få svar på.. fast det dröjer typ tills november. Men ändå..

Mormors hund Skrollan har förresten dött.. 🙁 <3
Och en annan hundtragedi är att Johnnys hund Egon har gått och blivit vegetarian och glutenallergiker, den stackaren. Men det är såklart mest hemskt med lilla underbar Skrollan.. Och Bettan som dog för någon månad sen. Jag får ta och lägga upp bilder på Skrollis och Bettan som en liten hedring (men det gör jag inte idag, för jag måste pilla med massa cd:s för att hitta bra bilder och jag är för trött för att göra det nu). Och påtal om bilder så är verkligen min externa hdd full nu, så det blir en till rensning och sen får vi köpa dvd:s att lägga över bilder + filmer på. Och när alla filmer är överlagda så kan jag ta bort de från hdd:n och sen bara ha bilder och musik där på. Då lär vi slippa och betala för en ny extern hdd.. och en sak till.. jag måste fixa en mapp med bilder från 2004 tills nu som jag ska skriva ut från Extrafilm till mamma och sätta i ett album (kanske inte alla på en gång, och de ska definitivt rensas noga, för annars blir jag ruinerad.. men jag tkr att mamma förtjänar att få ett eget album med bilder från olika trevliga händelser..). Och så ska jag hitta presenter till pappa, Stoffe, morfar & Daniel, och inte så mycket senare än det så blir det ju fars dag; så jag måste hitta nån mer present till papi. Jaja, det får bli ett senare problem.

BAH, jag vill shoppa! Kläder, smink.. accessoarer och massa mer. Jag behöver nog göra en önskelista snart också, på vad jag vill ha när jag fyller år. Nej usch, nu ska jag nog ta och lägga mig. Imorgon blir det jobb i hemmet och sen på kvällen blir det Jonna. Så natti på er.


Love min klass, SPINT08B <3
Tråkigt att inte Moyle, Sofia & Richard är med bara.

2 thoughts on “This is my life”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *