Never too much

It’s true love when you say you need me like I need you,
and you can’t be without me like I cant be without you.
It’s true love when we spend time talking on the phone,
cuz when we’re not around eachother we don’t wanna be alone.
It’s true love, love, love, love..
Don’t you know that its good to be in love, love, love, love?


Okej, om jag har fattat det rätt så skrev jag sist gång i måndags. Wtf, måndags!? Känns som om det vore igår.. baah, detta betyder alltså att jag ska skriva om tisdag, onsdag, torsdag och idag..

Tisdag: Orientering m. Malin (klassen, men jag var med Malin) vid Rimnersvallen, man kan väl säga att det gick sådär. Vi klarade det, men seriöst. Pisseregn, hunger, kyla och ingen Daniel på flera timmar?
Åkte med Sara S till skolan och mötte Daniel & Malin där för att gå tsm till Rimnersvallen. Träffade Sara N där också, och Richard. Vi fem gick dit tsm alltså, och sen träffade vi resten där borta.
Orienteringen började klockan nio och jag et Malin kom tillbaka klockan tolv. Vi checkade ut oss och sen väntade jag på Daniel i en halvtimma, och när han äntligen kom gick vi till skolan för att hämta hans ombyte och sen bar det finally av hem till das baby där vi lagade mat, sov, myste och tittade på tv. Pappa et mamma hämtade mig senare..
Onsdag: Skola, började med engelska, sen rast i 2h och 35 minuter och sen franska. Efter franskan var det lång rast i igen, typ i 1h och 30 min eller nåt, och sen var det historia”redovisning”. Åkte hem till mig, ensam, och tog det lugnt. Gjorde läxor, kollade på Grey’s.. vid nio typ så kom älsklingen hem till mig och vi myste.. jag lagade mat till han också, hihi. Vid lite över tio satte vi på P.S. I love you, men jag somnade och sen så vet jag inte mer.. haha.
Torsdag:
Studiedag.. Vaknade upp med min älskling vid åtta, vi myste och hade det bra.. ^^ Klockan nio gick vi upp och pillade med läxor, kollade på kort, åt frulle och tittade på tv. Senare blev det mer tv, prat, mys och vi bakade även kladdmuffins (MUMS). När Daniel åkte hem vid tjugo i fem så typ fortsatte jag med läxorna, tittade på Grey’s och sen så gjorde jag klart muffinsarna som typ skulle ha glasyr och kokos på sig, hihi. Pratade med Hanna & Jonna i telefon också.
Fredag: Skola.. började med kinesiska där vi bara var fyra stycken, hehe. Moi, Linn, Dominika & Nora, men det var roligt. Brandlarmet gick också, och efter kinesiskan så typ var det lunch men jag var så mätt från frullen så det blev bara gurka för min del, haha. Efter lunchen var det matte, psykologi och samhäll (samhäll = seminarium, som inte var så farligt som jag trodde..). Pratade mys med Steph mellan lektionerna också, och vi ska förresten gå och fika på Yerba nån dag nästa vecka (banaaaaan).
Slutade skolan tjugo i fyra och bussen gick kvart över.. jag och David gick till nån glasögonaffär och provade glasögon, hihi (jag köpte linsdroppar och vatten också) och så gick vi till Willy’s för jag ville ha tuggummi och David ville ha godis.
Väl hemma så var mormor här och vi fikade på muffinsarna som jag och baby hade bakat dagen till ära (hon fyller år idag). Björn var dessutom också med.
Sen blev det data och lite annat pill.

Nu vet jag inte vad jag ska göra faktiskt.. titta på tv kanske.
Ska prata i tele med min älskling om en stund också, typ halv tio eller något.
Miss him so much, donno what to do. Wanna be around him, hihi.
Btw, Richard har börjat i vår klass. Har jag sagt det?
Och jag har inte fått mina skolfoton än, sug.
Imorgon kommer Jonna och sover över för det blev så stressigt att göra det idag.

Skriver perhaps mer sen, bye.

One thought on “Never too much”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *