So far from the shoop shoop

Tjenixen! Idag så har jag ju redan skrivit ett litet inlägg, och där skrev jag ju också vad vi hade för lektioner.. men jag kan ju alltid skriva vad vi gjorde på lektionerna osv. På internationella relationer -lektionen så antecknade vi typ väldigt mycket och sen på slutet fick vi lite tid kvar för att fortsätta på våra arbeten som vi gör typ två och två (det som jag gör med Jenny). Efter IR var det rast, då vi typ hängde bara allmänt i klassrummet och sista kvarten så gick jag, baby och Malin till Anders för att köpa halstabletter till mig och sen bar det av till franskan med Malleballe där vi typ.. jobbade med massa verb och sådant. Uh, vi ska typ lära oss 16 st oregelbunda verb utantill m. fyra olika tempus. Men det kansk går bra.. Jag fattar en del iaf, och vi ska ”bara” ha två verb i veckan än så länge.
Efter franskan var det lunch och då gick jag, Daniel, Malin och David för att äta. Det var typ falukorv och mos, och jag fick typ sojakorv (igen). Åt två stycken och lite gurka, men det var mumma! Köpte även en banan på kafeterian, hihi. Man kan ju inte gå hungrig menar jag..
Resten av lunchen så satt jag och älsklingen utanför klassrummet och pratade.

Sista lektionen var engelska och där gjorde vi typ bara massa uppgifter tillsammans och läste en text. Och rättade ett typ word gap test.. usch på det! Nåväl, lektionen gick rätt fort, och rätt som det var så var klockan tio i tre vilket betydde ”sluta skolan för dagen” så vi gick ut typ till skåpen och satt där i ett bra tag faktiskt (vi var moi, Daniel, Malin, Sara N, Moyle, David och Sara S men tillslut var det bara jag, Sara N och Malin). Jag, Malin och Sara N gick till Östrabo (eller Sara N gick till Sinclair men hon tog följe iaf) för att leta efter Jonte för att Malin ville se han en stund och ville ej gå ensam.. så vad gör man inte för sin vän? ^^ Well, Jonte var hur som helst inte där (trodde vi) så vi gick ner till Kampen för att jag skulle ta kvart över fyra bussen och Malin skulle ta tio över fyra tåget från centralen (och det var då som vi fick reda på att Jonte var på Östrabo i alla fall..).

När jag kom hem så satte jag mig snabbt vid datorn i typ fem minuter och sen blev det till att fixa lite mat (resten av sojabitarna från igår och grönsaker) lagom till Grey’s. Sedan Grey’s slutade så har jag typ bara gjort läxor och chillat. Snackat i tele med min underbaring lite också, eller snarare i en timma, hihi. <3 Aja, nu är klockan fem i tio och jag ska soooova. Blir till att lägga upp bilder från kalaset i fredags imorgon kanske. Btw så är det orientering imorgon vid Rimnersvallen och moi ska vara med Malleballe! 😀 Vi kommer äga loss!

Aja, ha det bra.. puss!
I cant help it, I am so in love with you Daniel. <3

One thought on “So far from the shoop shoop”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *