Corona Protection

Jahopp då var det söndag kväll då. Jag får dra dagarna rätt snabbt, som sist gång jag skrev. Det var rätt nice, slapp skriva överdrivet mycket, hehe.

Torsdag: Först skola där det typ var historia och sen datakunskap, rätt kul. Lunch och sedan social science där vi typ pratade om massa termer. Sista lektionen var kinesiska och det var seriöst det trögaste jag har varit med om typ. xD Jag somnade ett antal gånger under lektionen, allvarligt talat jag var så trött och seg så jag vet inte vad.. Klarade mig i alla fall igenom lektionen och vi slutade skolan vid tjugo i fyra, då gick jag och Malin till Willy’s för att handla till tjejkalaset inför fredagen. När vi hade hittat det vi ville ha där så tog vi bussen till Ica (vi orkade inte gå med kassarna, mohaha) och där köpte vi lite smågodis (det finns inget bra på Willy’s enligt mig..). Vi tog halv sex bussen hem igen efter allt handlade och när vi kom hem så lagade jag mat till mig och Malin som vi sedan åt upp kvickt för att hinna med att baka de två kladdkakorna som vi skulle fixa till kalaset. Sedan typ pratade vi och hade det allmänt roligt.. hihi. Vid halv elva eller något så somnade jag först (i vanlig ordning), och medan Malin pratade såklart.. haha. Pinsaaaamt, men vad ska jag göra åt det..?
Fredag: Gick upp vid sex som jag brukar för att fixa mig.. Malin gick upp ungefär samtidigt men jag vet egentligen inte varför, för hon skulle bara sminka sig. Fast Malin är ju Malin, i och för sig (för de som inte vet så är hon rätt seg, haha. Kan ta typ en timma för henne att sminka sig..). Vi tog iaf bussen på morgonen till skolan där vi hade kinesiska, och denna gången var det faktiskt roligare. Jag somnade i alla fall inte..
Efter kinesiskan så var det lunch rätt länge (kommer dock inte ihåg vad vi gjorde då) och sen hade vi matte och psykologi (vi hade ingen rast där emellan bara för att vi ska kunna sluta tio i två). På matten var det roligt, vi hade typ genomgång tror jag. Och på psykologin snackade vi också om termer och så gjorde vi små uppgifter. Det var också kul! Jag gillar faktiskt psykologin väldigt mycket..
Jag och Malin rusade ner till Kampen för att hinna med tvåbussen (vi åkte hem till mig före alla andra bara för att hinna med att fixa lite) och när vi kom hem så var vi seriöst SÅÅÅÅ stressade.. Lagade mat, smyckade kladdkakorna, satte upp ballonger och fixade serpentiner, vispade grädde, dukade, städade.. allt på typ en och en halv timme. Det var rätt stressigt, men roligt. De sista tio minuterna så hade vi faktiskt ingenting att göra så vi satt bara på trappan och väntade in gästerna som skulle komma typ kvart i fem.
När alla kom så kikade de runt lite i huset (i alla fall de som inte hade vart där, dvs. Ly, Pernilla, Sofia & Olivia) och sedan satte vi oss och åt kladdkakan och pratade en massa. Under resten av kvällen så hade vi seriöst askul, vi spelade spel, pratade, myste, åt lite snacks osv.
Runt nio så var de flesta borta, det var typ bara jag, Malin, Jenny och Perni kvar. Dock åkte Perni hem vid tolv. Jag, Malin & Jenny satt och pratade typ massa och hade det asmysigt, hihi.
Lördag: Malin och Jenny åkte hem tolv och jag slappade och fixade mig inför kalaset för Iza och Tilde som skulle vara vid tre (yaay de fyllde ett och tre år). Mötte upp Daniel vid torget och sen gick vi alla tsm upp till kalaset som varande till typ.. vet inte.. halv sju kanske?
När vi kom hem så lagade vi mat och myste, tittade på den ”nya” Indiana Jones-filmen och lite sådant.
Söndag: Daniel och jag har varit hela dagen, typ tills sju. Har bara allmänt myst, vart vid datorn, tittat på tv, gjort läxor, lagat mat och allt det. Hade också besök här av morfar och farfar. Från och med typ halv åtta tills typ lite över nio så satt jag och mamma med massa franska, hehe.

Nu orkar jag inte skriva mer, seriöst klockan är typ tio över tio och jag är trött. Måste upp imorgon till skolan juuu.. Men skriver imorgon antar jag, för jag ska nog hem direkt då. Läxorna kallar.. har typ matte, franska, seminarium, engelska osv.. Aja, natti!

One thought on “Corona Protection”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *