Blå tråd på svartvitt

Okej, jag vill bara få allt klart för alla för jag orkar inte ligga efter.
Såhär är det;

Måndag:
Jag var sjuk och allergisk, så stannade hemma och bara slappade. Det var skönt att ta igen sig. Satt och tittade på tv typ hela dagen, bland annat såg jag P.S I love you, och det skulle jag typ inte ha gjort. Seriöst var emotionell jag var efter det.. Daniel kom hem till mig efter skolan och myste med mig, vi missade Grey’s men det gjorde ingenting för det var bättre att vara med han. Han tog bussen hem på kvällen vid åtta och efter det hade jag inte så roligt.
Tisdag: Var hemma från skolan igen pga orsakerna från dagen innan (allergin kom för övrigt fram när vi flyttade ner allt i min spegelgarderob där uppe till spegelgarderoben där nere..). Kände mig dock lite bättre så jag tittade på tv OCH gjorde massa läxor osv. Stekte pannkakor till Stoffe och Daniel (yaay han åkte hem till mig igen!) och sen så blev det bara mys med Daniel. Vi tittade också på Grey’s, och jag tog förresten igen Grey’s avsnittet från måndagen för jag kollade på reprisen på tisdagsmorgonen.
Onsdag: Var i skolan för första dagen på ett tag, det var massa bra! Vi började dagen med engelska och där rättade vi alla uppgifter som vi hade fått i läxa och sen så typ tränade vi enskilt på en text samt glosor på texten osv. Efter engelskan så hade vi rätt stor rast (typ två och en halv timma) och då typ gjorde vi inte så mycket.. satt vid datorn, jag och Malin satt ute i studierummet och pratade en massa tjejsnack och efter ett tag kom Mariam och frågade om vi skulle äta så hon kunde vara med oss. Så vi drog med Moyle och Daniel och så gick vi till matsalen, nice nice (maha coh fxewcd äjxk wzq fkmuwflrv qb Aczjx! ”Ämdmd”..). Efter det så typ hade vi franska i typ en halvtimma (tråkigt nog faktiskt, för våra franskalektioner är verkligen kul) och sedan gick jag och Malin för att träffa Moyle, Daniel, Sara S, Jenny & Stephi och tsm gick vi bort till Muséet för att lyssna och titta på något kommunfullmäktige-typ-debatt eller domstol.. Alltså det var typ massa folk som kom med lite olika motioner och typ så satt det en styrelse där framme som typ bestämde och så.. Vi var tvungna att gå på denna eller typ en såndär typ en kväll i November och det lät mer läskande att gå på denna för en kväll i November låter som en kväll då man ska vara hemma och mysa, t.ex. med Daniel hihi. <3

Efter det så typ gick vi till skolan (innan det gjorde vi lite ärenden, ”äjcaam”) och då var det typ direkt SPINTtid så vi typ började jobba med lite småsaker som typ vår nya engläxa och lite sådant. Och efter skolan gick jag och fikade med Stina ju (yaaaay :D), och sen blev det hemmet där jag typ kollade runt på datorn och sen gick och la mig. Och juste ja, pratade med Daniel i tele typ i en timma också, maha. <3

Nu är klockan too much, måste gå och fixa massa stuffs nu och sen äta frulle, hörs på lördag kanske. Bye!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *