Haven’t met you yet

I want to spend my lifetime loving you,
if that is all in life I ever do.. <3

Um, ska sova typ nu men jag ville bara skriva en liten miniuppdatering. Kanske berätta varför jag inte skriver mer än detta idag.. Jo, det är för att jag har varit i skolan och efter skolan, närmare bestämt tjugo i fyra, så träffade jag Stina och vi gick iväg till Jammi för att fika. Och ja, där blev vi kvar tills typ halv sju och sen gick vi till Kampen för att ta våra bussar vid sju. Det var i alla fall vääldigt nice att träffas igen, och vi bestämde oss för att göra det fler gånger! 😀 Seriöst, vi bara pladdrade på i tre timmar om verkligen allt.

Hursomhelst, jag tog bussen vid sju och kom hem vid halv åtta. Fixade lite smått på bdb och facebook och sen åt jag lite. Ungefär halv nio så ringde Daniel och vi har pratat tills typ nu. Eller ja, jag har hunnit med att byta om och tvätta bort sminket också. Så nu är klockan tio i tio och jag ska sova för ska upp tidigt imorgon.

Btw så lär det inte bli bloggning fören på söndag. Imorgon ska jag vara med Malin (vet inte om jag har nämnt det förut men..) och hon ska sova hos mig och på fredag är det tjejgrej som gäller! Så då hinner jag inte heller skriva. Kanske att det blir av på lördagen mellan det att tjejerna åker hem vid tolv och att jag ska till kalaset till Tilde och Iza vid tre. Daniel kommer i alla fall hem till mig efter kalaset så om jag inte hinner skriva mellan ett och tre på lördag så blir det bloggning på söndag istället. Men jag hoppas på att jag hinner på lördag, och kanske att jag går upp så tidigt imorgon att jag hinner med att blogga på morgonen. Men om jag ska klara det måste jag verkligen gå och lägga mig nu. Såå.. natti på er!

One thought on “Haven’t met you yet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *