Finest Selection

Okeej.. nu var jag här igen då. Och tyvärr är det morgon (06.44) så jag kommer inte skriva allt det som jag ska skriva, utan istället typ.. kanske lite snabb fakta om idag eller något. Jag har dock en liten punktlista bredvid mig på skrivbordet där det står små ämnen som jag ska skriva om när jag väl får tid. Men det är inte nu, som sagt, utan kanske senare ikväll.

Det är nämligen så att jag ska till skolan idag (wihiooo) för första gången sen i fredags, och det är jag glad över. Eller jag har delad tankar om det. Jag är glad för att jag får gå dit och träffa vänner och slippa ligga efter, utan istället hänga med. Men jag är inte lika glad för att nu vet jag att allt börjar igen.. alla rutiner och jag kommer vara fattig på tid till Daniel, skolan, vänner och familj. Men, jag kommer att bli back on track typ.

Well, idag börjar jag skolan med engelska och efter det har vi en rast på typ två och en halv timma (vilket jag fick en liten predikan om igår i tele av Jonna att det inte var någonting, för att hon och hennes klass har en håltimma på torsdagar i fyra timmar och tjugo minuter, jag tycker synd om de, seriöst) och efter det rasten så blir det.. franska. Inte så kul, fast ändå kul. Inte så kul för att jag känner att jag inte hänger med alls pga. att jag har varit sjuk och det är inte bra för jag kämpar ju nu för att klara franskan. Liksom, förra året var det steg 3 och jag typ slog mig själv blodig bara för att klara av ett G (okej inte bokstavligt). Nu är det steg 4 och jag vill helst inte tänka på vad jag behöver göra denna gången för att klara kursen.. I alla fall så behöver jag inte missa fler lektioner, så nu ska jag ta tag i detta tänkte jag. Uh, men tanke på att ”ta tag i” massa ämnen får mig bara att tänka på alla prov som vi snart kommer att ha, likosm det är ett tag kvar men när det väl blir ett prov så vet man att alla andra kommer strax därpå. Denna veckan har vi historia muntlig redovisning om floden Indus och lite småläxor, typ som kinesiska och psykologi. Nästa vecka har vi en dag som vi typ bara orienterar på och sen är det även dags för seminarium i samhäll (dock så är det slappt för vi har typ en studiedag under den veckan). Veckan efter det; inventering på coop, seminarium igen. Sedan bara flyter det på med prov som franska, matte, internationella relationer (+ en muntlig redovisning) och psykologi. Antagligen lär de klämma in fler prov däremellan, inte kul. Men sen efter det så blir det väl lugnt igen, lagom till nästa storm av prov. Men det är ett tag kvar.

Jag kom på att vi har typ värsta simhallsproven också någon dag typ i v. 40 eller 41 typ då vi ska samla så många poäng vi kan för att vi ett visst betyg. Jag tror faktiskt att jag ska vara med.. Jag gillar ju att simma! Jag tog ju inte alla mina typ 30 simmärken från 3 år och upp bara för att inte få bra betyg i det i skolan sedan.. eller? Nej jag skulle nog inte tro det. Och även om simhallsbetyget inte kanske gör hela betyget så påverkar det en ganska stor del. Och ååh, gympaläraren sa att jag kunde nå upp till ett VG om jag kämpar liiite till. Och seriöst, det kanske är värt det? Jag har aldrig hört att jag skulle kunna få ett VG, jag har inte ens försökt. Alltid har jag kämpat i alla andra ämnena, och bara varit med lite då och då i gympan eftersom att jag bara har velat ha ett G. Ganska nice då, om jag kan klara ett VG. Men vi får se, det är ett tag kvar, och jag vet inte om jag orkar. Men kanske, kanske, kanske.

Jahopp, nu är klockan 07.00 och det innebär att jag ska fixa min medicin nu och sen gå till köket för att äta frukost. Guess I will write senare idag, kanske. Jag vet inte riktigt hur dagen ser ut än. Kanske är jag kvar i stan för att träffa Stina, eller så åker jag typ hem och gör massa läxor, vi får se. Det beror lite på henne, om hon är sjuk eller inte eller om vi får tag på varandra eller inte. Aja, nu blir det iaf frukost.

One thought on “Finest Selection”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *