All or nothing

Okej, nu var det verkligen ett tag sedan. Igen.. men det liksom visste jag ju. Det var ju liksom beräknat, eftersom att jag har haft fullt upp. Sist gång som jag skrev var i alla fall den elfte september (!), alltså i fredags.

Fredagen var en ganska så mysig dag, skolan började med kinesiska, sedan hade vi lunch rätt länge och då satt jag och Malin och typ prata osv. Sedan var det matte och då jobbade jag på rätt bra faktiskt, men just nu ligger jag efter för att jag har varit borta och så pga att jag var sjuk.. Aja, och på matten så hade vi ett litet tjejmöte utanför klassrummet men läraren kom på oss så vi fick gå in igen.. bah! Direkt efter matten så hade vi psykologi, detta eftersom att vi ska kunna hinna med tvåbussen. Men jag och Daniel åkte inte med den (han skulle ju sova över hos mig) utan vi tog halvfyrabussen för att jag behövde ta ut medicin, Daniel behövde köpa Västtrafikkortet och så var vi kvar lite i skolan tsm med Malin, Mariam och Ly för att prata och planera.. MOAHHA. Japp, vi gjorde iaf allt det och sen kom vi hem och då blev det bara mys. Lagade mat, myste, tittade på tv och allt detdär, hihi. Jag hade också suuuuperhimla ont i magen, det sög! Och jag har fortfarande det btw.. vet verkligen inte vad det är. Men imorgon så ska jag börja skriva upp vad det är som jag äter så kanske jag kan komma på vad det är som är felet. Nåväl, på kvällen så gick alla i familjen konstig nog och la sig typ tio eller halv elva, rätt udda. Men vi var trötta..

Lördagen var trevlig, men jag började må piss då för att jag (och Daniel) flyttade ner alla mina kläder, och allt annat trevligt som fanns i min garderob, till undervåningen (alltså till garderoben där nere). Anledningen till mitt mående berodde på allt himla äckligt damm som bara var där och sabbade allt. Det var verkligen skit. Hursomhelst så pillade vi massor med det, och jag rensare kläder osv.

Runt sex så åkte moi et Daniel till stan tsm med pappa. Daniel skulle hem och jag skulle till Spara för att träffa Malin och Pernilla (det blev bara vi som skulle träffas). Ja, jag gick av vid Spara och så gick vi tre in och handlade, det blev banan, loka och chips för min del, haha. Fast jag blev tvingad till chipsen för Malin ville så gärna ha.. 😉 När vi kom hem till Jontes lägenhet (där vi alltså skulle vara, fast Jonte var inte där) så typ pratade vi massor och sedan fixade vi till festligheterna för att sedan äta upp de när vi tittade på film. Vi såg typ Sex and the City – the movie, eller något, haha. Jag har aldrig sett typ ett enda avsnitt i den serien, så jag bara.. aah okej. Men det var roligt, fast lite mupp var det. Sedan pratade jag med Daniel i tele också, typ i en och en halv timma.. haha, det kändes lite osocialt men vi ville.. eller något. Well, jag mådde så piss på kvällen pga allergin så jag fick ringa Corne, så kom han och hämta mig typ halv ett. Det var rätt pinsamt, och tråkigt, men vi hann ju träffas i typ sex timmar, och jag tyckte det var skönt ändå. Jag behövde verkligen komma hem och sova i min säng, få medicin och må bra. Eller i alla fall så bra som jag kunde må.

I morse vaknade jag först klockan sex av att jag var bomtät i näsan och huvudet sprängdes av typ en blandning av migrän och bihåleinflammation, så jag gick upp för att få det att lätta lite och seden knarkade jag nässpray. Somnade om igen efter det och sedan vaknade jag igen vid åtta av samma anledning och gjorde typ precis samma sak igen. Vid nio vaknade jag av att Daniel ringde och så prata vi i typ en kvart eller något och sen försökte jag somna igen och det gick rätt bra, tills mamma kom in. Hon väckte mig och sa att jag skulle äta lite.. Mami hade gjort ordning två små kakor m. smör på och ett glas m. treo. Sedan smörjde hon också in hela mitt ansikte med typ voltaren också, hehe. Men det gjorde faktiskt susen. Jag somnade inte om men mådde dock bättre efter det, så jag gick upp och grejade lite och sedan åt jag grönsaksfatet.

Dagen i sig har varit både piss och puss, typ. Jag har verkligen mått skit hela dagen pga huvudvärk och tätheten i näsan, men annars har det varit mysigt. Jag typ gick en promenad med mamma och pappa för att få lite frisk luft (och jag jobbar ju på vikten såå..) och när jag kom hem så tog jag världens härligaste dusch, haha. Fikade på banan och har läst tidningen, gjort läxor och min älskade Daniel kom hem till mig i typ en timma för att ta hand om mig lite. Det var underbart, har saknat han till tusen. Ändå var vi med varandra igår. Och jag saknar han till tusen nu, och ändå var vi med varandra för typ några timmar sen. Jag är helt uppslukad av min baby.. Nåväl, nu ska jag typ gå och lägga mig för jag är astrött och jag mår dåligt, så jag orkar egentligen inte ens skriva blogg (därav så har det blivit ett väldigt tråkigt inlägg utan detaljer och det är skrivet kasst, men som sagt, jag är verkligen i ett dåligt mood).

Hejhopp, natti.
Daniel, Daniel, Daniel, Daniel, Daniel.. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *