Magstrul

Min mage strular igen, jag har ont i den väldigt mycket mer än förr. Det typ sticker sådär jobbigt som det gjorde förr, och det är nog inte så goda tecken. Men grejen är, jag vet inte vad jag har ätit som jag inte tål? Igår åt jag grönsaker, macka, chokladboll och soyakorvar. Jag funderar på om det är veteproteinet i det sistnämnda, men grejen är den att jag har ju haft ont de senaste tre dagarna och då har jag inte ätit soyakorv. Så då gick tanken vidare till grönsakerna? Kanske inte tål morot eller paprika? Uh, orkar inte ens tänka på det. JAG ÄLSKAR JU GRÖNSAKER..

Hursomhelst så har jag inte överdrivet lång tid på mig att skriva ett inlägg om det jag hade tänkt att skriva om. Och idag kommer Daniel och imorgon ska jag till Jontes lägenhet för att Malin ska ha filmkväll där med mig, Jenny, Signe, Stephi och Pernilla B. Tror inte jag missade att skriva någon där.. Well, och det ska ju bli megakul och så, men jag antar att jag inte hinner med att skriva blogg däremellan. Såvida inte Daniel kanske går och duschar eller något, men det gör han typ på tio min och jag behöver typ en halvtimma minst. Helst en timma, för man vill ju inte stressa sig genom allt som jag typ gör nu (ska äta frukost om tio minuter). Men får se, i värsta fall får jag väl tyvärr skriva på söndag, BAH. Men aja..

Btw så var det den sjunde september i måndags.. o.0
Men ååh, allt gick så bra! I love min bebiis, together we will make it last forever. <3

4 thoughts on “Magstrul”

  1. Åh, vad synd! Jag håller tummarna på att det inte är någon ny allergi, för det hade verkligen inte varit rättvist för fem öre o:
    Hoppas det försvinner snart :*

  2. Nej för jag äter det typ bara när jag äter dedär soyaplupparna på fredagar, förutom de korvarna jag fick i skolan. Men annars äter jag ju typ mest quorn och sånt.. o.0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *