Jordgubbssnäckor

Hmm.. okej nu var det ett tag sen som jag skrev här sist igen. Fast egentligen har det ju bara gått bort måndag och tisdag. Hursomhelst, i söndags blev det en hel pill och sådant. Jag gjorde en hel del läxor, grejade lite med rummet och var på torp (köpte bara mascaran och legginsarna själv, fast jag hittade en nagellacksremover också så jag köpte den med för min hemma är typ slut så jag betalade inte 170 kronor max, utan 178, hihi.). Alltså, jag hann inte med så mycket mer. Idag hade jag dock tänkt mig att lägga upp bilder på bdb, räkna min mynt och kolla saldot,
skriva önskelista, fixa bra och ny musik
till min mobil, prata med päronen om
stipendium, pilla med mobilkalenderna, tänkte få
klart telelistan och göra den fin och nice och sådant. Vet att jag inte hinner mer allt det, men jag ska försöka med något av det. Typ de tre första grejorna åtminstone. Plus att jag ska göra lite läxor och tänkte även (eller mamma tvingar mig, hihi) att göra en pajsmet och kanske såndär pajgrädde.. vad heter det nu igen.. um.. jo vaniljvisp! 🙂 Mamma ska nämligen ha gäster här idag för hon ska ha plastparty, så jag ska göra smeten till hennes paj så att hon inte blir superstressad när hon kommer hem (vilket hon ändå kommer bli).

Jo, hursomhelst på söndagen hände det jag.. och.. sedan blev det la inte så mycket mer. Jag pratade med Daniel i telefon osv. På måndagen däremot så blev det ju till att gå till skolan, och väl där så började vi dagen med internationella relationer där jag och Jenny nu jobbar med Nelson Mandela. Det är ganska roligt faktiskt. Sedan hade vi rätt lång rast (saken hör till att jag satt i klassrummet hela rasten och missade att jag skulle prata med syon som vi hade bokat..) och då typ satt vi vid datorerna, pratade och tog det lugnt. Sedan var det franska för mig och Malin (Jenny har ju hoppat av nu och jag har bestämt mig för att fortsätta, vilket säkert kommer bli mina betygs död..) och det var jätteroligt det med, seriöst de 70 minutrarna som vi ska ha flög typ iväg som om vi bara var där i en kvart eller tjugo minuter. Ganska så nice, me like vår nya franskalärare! Efter franskan var det lunch, och jag fick faktiskt ganska god mat. Typ quornbitar m. pasta och quornen smakade typ pizza, haha. Fast jag åt typ bara en tredjedel, om inte mindre, och sen åt Malin och Daniel upp resten. Julia hoppade la på maten en del med, men det var med Malin och Daniel. Jag gick till och med till mattanterna för att hämta mer mat, endast för att M&D skulle få äta mer, haha. Gaaalet. Well, vi hann också med att gå ner till stan för att ta ut pengar (jag, Malin och Daniel skulle göra det), köpa veggomat till mig och växla euros till sek (Daniels pengar från hans Frankrikeresa). Det var mupp, men helt okej. Daniel hade seriöst 65 euro typ så han fick ju typ 650 spänn! Himla mupp..

Jaja, efter lunchen så hade vi engelska som vi började med lite tidigare, eller i alla fall skulle ha börjat med lite tidigare. Vi ska börja typ tio i två egentligen men vi har ändrat det till tjugo i två istället så att de som bor på smögen kan hinna med sin trebuss. Ja, hursomhelst så var typ hela klassen i klassrummet vid tjugo i två, men alla hade inte med sig böcker, så de som inte hade det fick springa och leta reda på några och det tog rätt lång tid, och våran lärare var inte så glad just då så alla i klassen fick vänta med lektionen bara för att de inte hade sina böcker med sig. Sedan när de typ hade kommit tillbaka så sprang David iväg så vi väntade i typ ytterligare fem minuter på honom och sen när han väl kom och vi skulle börja så kom Franc, som inte ”fattade” att vi hade flyttat lektionen tio minuter. Så hursomhelst, efter kanske en kvart så kom vi igång och då började vi rätta och prata om övningarna som vi hade gjort sist gång vi hade lektion. Sedan läste vi och lyssnade på en text (som för övrigt var väldigt rolig, den handlade om ATWT, the art of talking without talking) och sen fick vi läxa osv.

När klockan var tio i tre så slutade vi, men jag och Daniel sprang först upp till KRKI för att ge henne pengarna inför Malta (de pengarna som vi tog ut på rasten) och sedan skulle jag också prata med henne om min Na-bok för jag har kommit fram till att jag inte har tappat bort den utan hon har glömt att kryssa för att jag har lämnat den eller något. För jag kommer mycket väl ihåg att jag lämnade boken (har ögonvitne på det) i hennes brevlåda tsm med en lapp där det stod att det var min bok! Hon var i vilket fall som helst inte där, så vi får väl lämna pengarna imorgon och jag får ta boksnacket då med (för jag är fast besluten om att gå till skolan imorgon..). Jag och Daniel gick iaf ner till klassrummet igen för att ge tillbaka Malin hennes pengar (som vi tog med åt henne dit upp) och sedan trallade vi hem till honom. Väl hemma så myste vi och pratade och lite sådant.. Och så tittade vi på Grey’s och myste lite till. Mamma och pappa kom och hämtade mig vid typ kanske.. halv sju och så åkte vi hem. Hemma så fixade pappa en burgare till mig och sen kollade jag läget på datorn och efter det somnade jag. Eller moi et Daniel pratade i tele i en kvart också för att säga godnatt, hihi. ^^

Igår så var jag hemma från skolan för att jag är typ sjuk. Har ont i huvudet och förkyld osv. Så jag gjorde inget överdrivet intressant igår om man säger så, liksom. Jag typ grejade på datorn, gjorde läxor, tittade på tv, pratade i tele med Daniel väldigt länge och lite sådant. Btw, jag fick SÅ damp på Daniel för han hade isolerat sig i sitt rum i över en timma med hörlurar och allt och jag försökte få tag på han och det var hemskt. Seriöst, jag visste ju att han skulle vara hemma för han är också sjuk, men fick inte tag på han någonstans. Inte mobilen (den är paj), inte Skype, inte msn, inte bdb, inte facebook, inte hemtelen (och hade han sovit så hade jag sannerligen väckt han om det ringde på telen i flera minuter ca. 15 ggr under en timma). Jag höll på att dö, för jag trodde seriöst att han var död, så när han väl äntligen svarade så bröt jag ihop för att jag hade varit så rädd. USCH för det!! Det var så otroligt frukstansvärt.. Daniel har hursomhelst lovat mig att vara hyffsat kontaktbar efter detta, för jag vill verkligen inte att det ska hända igen. :'(

Jag gjorde typ ett grönsaksfat också, och när mami och papi kom så gjorde jag 2 st quornfiléer. Det var mummsigt, hade vart ännu godare med sås till det sistnämnda men det blir man tjock av och jag orkade inte göra det. Så jag nöjde mig med det andra.

Idag har jag ju skrivit upp vad jag har tänkt att göra, så får se om det blir av. Hoppas verkligen det, för jag orkar inte ha det hängande över mig hur länge som helst (har redan haft det typ aslänge..). Sen ska jag prata i tele med Daniel två ggr idag, och så vid halv sex är det ju Grey’s. Typ det som händer idag, kanske skriver mer på bloggen sen btw. Vi får väl se, men bye så länge. Pussaaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *