Lily bitter

”Om världen går under, och vi inte har något kött kvar, då kan vi äta upp Alix”
– Christian 10/6 2007 Kl. 15.17

Every day, every night, every week I sing la la la la la.
All night long, hear my song; la la la la la la.
This is what I sing, when I’m in love with you.


I’ve been changing my life since the day I met you.
You picked me up and you pulled me through.
My love for you will never never die.

Åååh jag är typ galen i dig älskling.
Jag kan inte låta bli att skriva om dig, tänka på dig, älska dig, sakna dig..
Du är mitt liv, jag vill vara din föralltid och jag vill att du ska vara min föralltid. Du är så himla speciell för mig, du betyder verkligen allt. Jag är så lycklig tillsammans med dig. När jag får somna med dig, vakna upp med dig, sitta med dig i skolan, vara med dig efter skolan. När jag får pussa på dig, känna dig mot mig, när jag får höra din röst. Jag är lycklig så länge jag får vara din, bara din. Och så länge du är min, bara min. Jag skulle inte klara av om du lämnade mig, so stay right here with me.

From the minute that you got my attention, I was taken. And I have to
mention I was trying to not let it show but I knew I wasn’t gonna let
you go.

One thought on “Lily bitter”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *