Drick mera frukt

Moring folks! Uuh, igår var jag typ uppe till halv tre och snackade med Hanna och hennes på G-kille. Jag var trött som en gnu och jag frös som en gås, inte så jättekul. När jag gick och la mig så bara önskade jag att min älskling skulle finnas där bredvid mig och hålla om mig och värma mig. Jag somnade med tjocksockar, nattröja, morgonrock, täcke och fleecetäcke på täcket. Det var inte ens en aning varmt, jag frös sjukligt mycket! När jag vaknade på morgonen var jag pyttelite varm, men jag hade ändå klarat mig hela natten med allt detdär. Förutom sockarna, som tydligen hade blivit avsparkade i sömnen.

Nåväl, idag har jag loaaaads of things to do. Typ som läxa (samhäll, seminarium, franska, engelskabok, eng. glosor osv), ska lägga upp bilder på bdb, räkna min mynt och kolla saldot, skriva önskelista (bra att vara ute i tid..), fixa bra och ny musik till min mobil, flytta saker ner till det nya rummet, leta efter min naturkunskapbok (som tydligen är borta och det innebär att jag måste betala skolan pengar om jag inte hittar den), prata med päronen om stipendium, pilla med mobilkalenderna (ska försöka få över alla telesamtal till min telelista vilket betyder nästa punkt..), tänkte få klart telelistan och göra den fin och nice och sen då ska jag till torp vid typ tre med mamma, pappa, Corne och kanske Stoffe. Hade tänkt mig att köpa en deo, lypsyl, plattångscreme, tuggummi, leggins och mascara. Uuuh, men förhoppningsvis så behöver jag bara betala de två eller tre sista grejorna. Så det blir ca. 170 spänn max isf. Hoppas jag.

Nu ska jag farma lite, dvs plowa och sen plantera. Och jag funderar allvarligt på att köpa en så kallad seeder. Det känns coolt att ha alla tre vehicles i serien liksom. Men jag vet hur som helst inte om jag ska köpa den efter nästa skörd, eller om jag ska göra det nu. Uuh, jag har ett farmardilemma. -.-‘

Well, ha det så bra allihopa så skriver jag antagligen mer sen (det är min plan i alla fall, men alltid när jag lovar att skriva så gör jag inte det.. men får se, som sagt, det är min plan).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *