Guldknoppar och maskeringstejp

Yaay nu är jag tillbaka till bloggen igen! Men det är inte bra, för det betyder att jag har tid att skriva för att min älskling inte är här hos mig.. 🙁

Okej, ska jag kanske börja där som jag slutade i onsdags? Det vill säga vad som hände på onsdagen (hann ju bara, eller orkade i alla fall bara, skriva om alla dagarna innan och inte självaste.. dagen liksom). Well, det var såhär att på onsdagen så skulle det vara idrottsdag på landbadet, men det orkade inte jag med. Både på grund av att jag inte gillar det och för att jag var sjuk (typ frös, förkyld osv.) och så tänkte jag att jag kunde göra vettigare saker än att typ göra massa stafetter, typ som att göra massa läxor osv. Så mamma ringde och sjukanmälde mig på morgonen. Hursomhelst, jag gick upp klockan sju (jag vet att det är tidigt för att vara en ledig dag, men jag hade ju bestämt mig för att göra något vettigt av dagen så jag tänkte att jag lika gärna kunde gå upp rätt tidigt ändå + att då slipper jag vara uppe hela kvällen för att jag sov så mkt på morgonen så att jag skulle bli dötrött på torsdagen.. aja..) och då typ åt jag frukost med familjen och hade det trevligt. När alla hade åkt (typ vid åtta) så satte jag mig vid datorn och så var jag där typ tio då jag istället började med läxor, typ som samhäll, franska osv. Vid tolv tyckte jag att det räckte med läxor för stunden, så jag gick till tv:n och så värmde jag lite mat som pappa hade gjort till mig dagen innan. Klockan halv ett så var det dags för läxor igen och vid två så var jag trött som en gnu, så började istället städa (man rör ju på sig, så det var rätt uppiggande faktiskt..). Jag städade faktiskt så att det blev rätt nice! Tog bort all skit som jag hade på väggarna vid skrivbordet och även korten som hängde på hyllan ovanför skrivbordet. Sen så rensade jag, dammade, dammsög (dammsög även hela övervåningen) och lite sådant. Vid halv fem så satte jag mig vid datorn för att chilla lite och ta det allmänt lugnt, och där satt jag typ tills kvart i för jag skulle göra samhällsläxa (fast iofs så satt jag vid datorn då, för jag skulle leta typ nyheter om typ börsen och ekonomi osv.. = seminareläxa). Det blev jag klar med typ lagom tills typ fem så jag satt vid datorn tills halv sex för då började Grey’s Anatomy, vilket är ett måste att se (dock missade jag det i förrgår och igår!!). Grey’s slutade vid halv sju och då satte jag mig för att göra läxor igen, psykologi och eng.glosor. Halv åtta blev det data och mellan åtta och tio pratade jag med Daniel i telefon. Och vid halv elva var det läggdags. 🙂 Det var onsdagen det. Väldigt.. planerad. Och jag blev väldigt nöjd, jag höll faktiskt mitt ord när jag sa till päronen att det skulle vara en vettig dag.

Torsdagen då:
Skolan började med historia, eller skulle i alla fall ha börjat med det. Det visade sig att läraren var sjuk, så vi var lediga tills typ tio. Alla typ satt i klassrummet och spelade farmville och sorority life, eller vad det nu heter. Vid tio skulle vi ha datakunskap, men det blev inte så det heller för att Christer Kåwert (ekonomiklassens klf) kom in till oss och sa att Coop Forum ville ha 17 stycken till som skulle inventera för dem och att det antingen skulle bli B-klassen (vi alltså) eller C-klassen. Vi lottade fram det och det blev vi som vann! Pga detta då så fick Christer stanna kvar i klassen för att prata om det och typ massa sånt, så hela lektionen gick åt för det. Efter snacket (fem över elva) så hade vi lunch där det var typ uschig mat (cowboysoppa) och vid typ fem över halv tolv så gick jag och Malin iväg och satte oss lite avkilt för att snacka massa hemligheter, hihi. Klockan tolv så blev det dags för social sciences (ska enligt schema ha samhäll på torsdagar, men de kommande två veckorna är det lite annorlunda pga kompledighet osv) och på lektionen gjorde vi inte överdrivet mkt. Typ lyssnade på när Malin berättade om sin gubbe (alltså en påhittad) och typ pratade lite om sånt. Och sedan så snackade vi mest om svininfluensan. Klockan ett så slutade lektionen och vi skulle då ha rast till typ tjugo i två för att sedan ha individuellt val men vi hade ingen kinesiska, dock fick vi reda på att de har hittat läraren (det var inte hennes fel att hon inte hade kommit osv.. typ skolans fel tydligen) så vi skulle i alla fall ha kinesiska på fredagen. 🙂 Jag och Malin typ satt kvar en stund i skolan (lämnade t.ex present till Perni som blev typ megaglad!!) och sen bestämde vi oss för att dra ner till Lejas för att ha det mysigt och typ prata och sådant. Smakade på nån konstig smörbiskvi som Malin köpte som jag tydligen kunde äta, hihi. Den var faktiskt god! Klockan tjugo i fyra kom Daniel dit för att typ jag skulle hem till han. Vi tre satt typ och snackade och så väntade vi på Jonte som kom ungefär vid fyra. Sen satt vi alla fyra och snackade och hade det koseligt och vid tjugo i fem så tog jag och Daniel trean hem till baby där vi typ lagade mat, myste, pratade, tittade i Ikeatidningen, myste igen och pratade ännu mer, hihi. Vid åtta så ringde pappa (han skulle hämta mig) och då var han utanför Daniels hus så jag fick skynda mig och så åkte jag hem. Jag älskar min Daniel, och jag älskar min pappa. ^^ <3 Klockan tio somnade jag, men vid tolv blev jag väckt av Hannispannis som ringde mig och sen somnade jag ganska snabbt igen. Dock vaknade jag massor av gånger sen under resten av natten, men det hade nog inte så mkt med det att göra.

Japp, då var det bara fredag och idag att berätta om då. Ja, igår så började skolan med kinesiska, det var ganska nice fast rätt trögt för att våran lärare fick reda på att hon skulle ha oss dagen innan så hon hade liksom inte förberett sig. Men annars verkar det nice, och svårt. Efter det hade vi typ över en timmas rast och sen var det matte. Det var nice och kul! Sen blev det psykologi och det var faktiskt också roligt, vi typ pratade om Sigmund Freud och typ läste upp våra ”rutor” för varandra i grupp. Efter psykologin så slutade vi (dvs 14.50, vi bad om att få börja tidigare och sluta tidigare) skolan helt och hållet i och med att vi har kompledigt i några fredagar framöver. Jag och Daniel stannade dock kvar i skolan tsm med David, Jenny och typ några till. Moi et baby skulle med familjen till Göksäter, eller vad det nu heter, efter skolan men mamma slutar tre varje fredag så vi väntade på henne. Och pappa & Stoffe hämtade mamma först så jag och Daniel blev hämtade på Agneberg runt halv fyra, men det var helt ok. Well, på Göksäter så kollade vi på gardiner och gardinstänger till mig. Och massa mer. Jag hittade iaf ett par gardinstänger, en prydnadshand, två coola kort och lite till. Köpte även en dumleglass, MOHAHAHA. När vi kom hem (typ tio över sex) så chillade vi och myste och åt mat och allt vad vi gjorde. Tittade på Mamma Mia och lite sådant. Jag hann också med att prata med Hanna i telefon i en timma! 🙂 Det var mycket nödvändigt, och vi ska prata ikväll igen, typ vid halv tio.

Idag så vaknade jag och Daniel vid typ nio, och då pratade vi och gottade oss och allt detdär, hihi. Vid tio eller halv elva tror jag att vi åt frulle och sen så tog vi det lugnt. Eller ja, mest så har vi (jag, Daniel och pappa) grejat på mitt rum idag. Har tagit bort all maskeringstejp och fixat småsaker, tagit bort färgprickar på golven, satt ny maskeringstejp, målat dörren, satt upp gardinstängerna osv. Det har blivit riktigt nice i rummet där nere nu asså! 😀 Moi et Daniel bakade chokladbollar också, och så har vi fikat med familjen. Och myst. Vid typ tio över fyra så körde jag och pappa Daniel till torp för han skulle med bussen till Gullholmen. Nu sitter jag och grejar på datorn, men snart typ ska jag börja laga mat (ska äta vid halv åtta och så).

Nu känner jag att jag verkligen inte orkar skriva mer. Det blir sämre och sämre skrivet. Kanske tar och skriver något lite senare, men orkar verkligen inte mer nu. Det är SUG att ligga efter med bloggning. Pusshejs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *