Moda Jones

På grund av vissa.. anledningar så blir det inte blogg nu i alla fall för jag kommer inte hinna det. Just nu ska jag prioritera lite mer viktiga saker (som vissa personer vet vad det är för nåt pga att vissa personer väckte en mitt i natten.. men det gör ingenting för så kan bästaste bästinnor göra! <3). Så, jag får helt enkelt skriva om Daniel (han ska sova hos mig idag) sticker iväg ikväll, typ tittar på tv (men jag vill nog helst vara med han), annars så får jag helt enkelt skriva på lördag. Men det är så långt kvar!! Och jag vill prata med Hannis min Hannis i tele så fort som möjligt!! Vilket också är lördag.. SKIT PÅ DET! Hursomhelst så ska jag nu ta mig tid till det som jag lovade.. Pussar, ha en bra dag!

One thought on “Moda Jones”

  1. Alltså, verkligen, förlåt. Jag har asdåligt samvete för att jag väckte dig gummis o: <3
    Fast tack för att du lyssnade. Och för att du läste. Och för att du finns. Vad sjutton skulle jag göra utan dig?

    Vi kanske kan prata typ.. Tidigt på lördag? Då är det inte lika långt kvar..? ^^

    Jag saknar dig! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *