Charm club

You win some, you lose some. Just make sure you win more than you lose.

Okeeej, jag tror det är dags att jag tar tag i det här med att skriva här, igen. Sist gång jag skrev var.. hmm.. i måndags. Men sist gång jag skrev något vettigt var förra onsdagen. Så jag antar att jag får börja på.. torsdagen, den 27:e augusti.

Okej, ärligt talat så är det så pinsamt att jag typ inte kommer ihåg ett skit från i torsdags. 🙁 Jag vet att vi började med historia.. jo.. juste.. på historian så typ höll vi på med massa epoker och sådant, viktiga historiska händelser, inventions och typ personer. Efter det var det datakunskap, och där typ gjorde vi några uppgifter, typ komma-igång-med-excel-igen-uppgifter… bläääää. Och efter det var det samhäll där vi typ gick igenom massa kommuner och lite sådant. Sista lektionen var, eller skulle i alla fall vara, kinesiska. Våran lärare var och är helt
totalt spårlöst försvunnen.. är väldigt mysko men inte så mkt att göra
åt. Vi har fortfarande inte fått reda på något nytt om henne, så
jaa.. vet inte om jag har nåt individuellt val imorgon eller om jag ska
gå till val B. Jaja, som sagt.. vi visste dock inte att det var som det var, så alla i gruppen satt utanför klassrummet och väntade och väntade och väntade.. efter ett tag frågade vi en lärare om hon visste något och hon sa att hon hade hört att kinesiskaläraren hade slutat.. vi blev lite confused, så vi gick iväg typ till rektorn och syon och vår klf osv.. men ingen visste något. Lite störande att skolan inte vet, speciellt att rektorn inte vet, vart de anställda är. Eller om hon nu inte var anställd, do borde rektorn ju veta att läraren inte är det.. Aja.. får se om de kommer med vidare info snart.. Jag och Malin har ju i alla fall kinesiska tsm och vi typ satt och gjorde ingenting. Sen typ har jag för mig att hon tog tåget hem och jag typ gick runt på stan. Var med Marcus ett tag, sen träffade jag Cissi, Sofia, Stina och några till.. Och sen träffade jag Stephi, Von & deras vän. Och sen träffade jag Moyle (nu hade jag gått upp till Agneberg igen, så var typ vid Einar’s), väl där så såg jag Daniel, och han såg mig. Mahah, så typ sprang han till mig (det var inte meningen att vi skulle träffas för han skulle golfa efter skolan och jag skulle hem med halv fyra bussen, men jag skippade den för kvart över fyra bussen, bara för att få träffa min älskling i typ fem minuter.. hihi), ja och hursomhelst så skulle jag följa han en bit upp till honom och så, men då kom hans pappa och skulle hämta hem honom och jag fick följa med. Så typ bytte baby om och sen så släppte de av mig vid Kampen och de själva åkte vidare till golfen. Well, när jag kom hem så tog jag nog det lugnt och sen på kvällen pratade jag med baby i tele, hihi.

På fredagen så började dagen med
att sitta i skolan ensam (alla hade nämligen individuella val, men kinesiskan blev inställd pga detdär med vår lärare.. Hursomhelst så ”orkade” jag inte ha sovmorgon och vara ensam och ta bussen och gå och blabla.. så jag tänkte vara vettig och åka till skolan där jag tänkte typ ta igen lite skolarbete, inte för att vi har så mycket men.. eller hade då i alla fall.. japp, ensam var jag i alla fall..), tills Franc kom. Vi satt typ i klassrummet och
grejade på datorn, och jag gjorde massa matte, ända tills typ halv
elva. Då kom alla från sina individuella val och då var det dessutom
dags för att äta lunch.. Efter lunchen var det psykologi och där höll jag på att somna för jag var så
grymt trött.. inte kul. Vi hade typ bara massa genomgång så ja.. så kan det gå. Men däremot på sista lektionen (social sciences) så var det så kul
så jag var pigg, haha. Vi typ fick se massa målade gubbar och skriva en historia om dem och typ läsa upp de för klassen sen (hade lektionen på engelska också, fast det märker man nog på ämnets namn liksom..).

Det pisseregnade ute när vi hade slutat skolan
för dagen, men jag och Daniel lyckades ändå att ta oss till Cactuz där vi
myste och åt lite. <3 Efter det gick vi till Ica för att handla lite
och sen tog jag halv sex bussen hem till mig. Väl hemma satt jag och
pratade med mamma till typ sju eller något och sen blev det fredagsmat
(självklart stod jag och lagade all fredagsmat innan också, i alla fall min.. ) och vi tittade även på massa gamla diabilder från pappas yngre tid,
haha. Det var intressant och roligt. Resten av kvällen så typ tittade jag på tv, grejade vid datorn osv. Daniel min älskling hade lan med Richard och David så jag hade det tråååkigt. Men det var rätt kul ändå, behöver kanske lite tid för sig själv ibland också. 🙂 Familjemys är dessutom också massa mys! Juste ja, vi tittade på Sagan om Ringen – Härskarringen. I alla fall lite, typ i början och slutet tror jag.. eller nåt.

På lördagen.. då var det kalas för Björn som fyllde åtta år den 25:e augusti. Det var roligt faktiskt, träffade ju massa släkt. Iza var jätteglad och pratade typ med mig med en gång och Olivia klängde på mig (men det var liksom.. bra klängigt). Sen satt jag uppe med Bea på hennes rum och snackade typ jättelänge och det var mysigt! Vi bestämde att vi ska till torp nån dag och shoppa tsm med våra morsor. Och på kvällen efter det tänkte vi gå på bio. 🙂 Hursomhelst.. kalaset ja.. jo det blev macka först och det var gottigott. Drack kaffe med mjölk och socker i också, hihi. Efter ett tag blev det fika, och OMDDD vad mycket de hade köpt till mig, och OMDDD vad mycket de hade köpt och bakat till alla andra, helt sjukt mkt. GOTT! Jag fick massa kakor och bullar och tårta, haha. Mätt som en plätt efter det kan man säga.. Åt seriöst inget mer den dagen. Okej, där ljög jag. Jag åt lite popcorn med Daniel också. Men that was it. För efter kalaset så åkte jag hem till min älskling för att sova där, vilket var massa mys! Kom liksom dit typ halv nio, så vi typ myste, pratade och tittade på tv (Sagan om Ringen – De två tornen.. eller vad den nu heter). Min älskling var sååå söt för han var trött som en plupp hela tiden, pga lanet med grabbarna, hihi. ^^ <3

På söndagen så vaknade jag upp med min baby och det var väldigt mysigt. Vi typ gosade och lite sådant, sen så typ gick jag och fixade mig och typ så fixade jag frulle till oss och sen kom Daniel ner till köket då för att äta.. 🙂 Vi hann med att typ greja på farmville, gå en promenix, laga mumsig mat, testa den nya lindt-chokladen med mousse i osv.. (den var grymt god!!). Tittade på tv och myste i sängen typ tills pappa kom vid typ.. halv nio, hihi. När jag kom hem blev det väl till att göra sig i ordning och pilla med lite småsaker, i och med att jag kom hem så sent. Så jag hann ju inte göra så mycket och vid typ.. tio gick jag för att lägga mig och sova..

Måndag då.. började skolan med internationella relationer, vilket var rätt så roligt. Jag tror det är ett ganska nice ämne.. 🙂 Well, vi typ antecknade och lyssnade.. sedan så typ fick vi reda på prov och när vi ska redovisa (för det ska vi tydligen göra typ vecka 41). Vi delade in oss två och två (eller man var inte tvungen till det, men de flesta gjorde det iaf) och jag är tsm med Jenny! Vi tänkte ta Påven (man ska typ redovisa om typ.. en aktör.. en spelpjäs.. en.. rörelse eller person som har stort inflytande utrikes.. blabla) men hur som helst så verkar det som att det är rätt många som har honom. Men får se på måndag, det är då vi typ delas in i vem som har vad. Efter int. rel. så var det typ rast hur länge som helst, iaf nån timma eller en och en halv typ.. aja, vi satt i klassrummet och hade det asnice! Typ jag, Malin, Jenny, Daniel osv. Sen var det dags för franska då, och det var faktiskt rätt kul! Jag tror btw att jag ska satsa på franskan. Ska nog gå kvar där och köra järnet. Tror jag. Har inte många dagar kvar att välja på men.. Aja, får se. Tills på måndag har jag på mig i alla fall. Jag satt med Anna på franskan, en ny tjej (eller typ hela våran grupp är ny, men ändå) som verkar jättesöt och trevlig! Hon går typ.. öppna tror jag. Eller samhäll. Whatever, trevlig verkar hon vara iaf.

På lunchen (som för övrigt var skit, alltså maten..) så satt jag, Daniel, Jenny, David, Malin & Julia med varandra och typ pratade och hade det roligt! Ganska så nice. Vi slutade dagen med engelska, vilket var kul det med.

PUUUUH, har bara tisdag och idag att berätta om kvar.. Well, tisdagen börjades med matte, sen var det samhäll (pratade om kommuner osv och läste i boken tills jag typ somnade..), efter det var det svenska (fick reda på våra ordkunskapesultat = SUG XD), sen var det historia (fick väääärldens festaste bok, kostar tusen spänn, är på engelska.. alltså jag måste nog ta kort på den, om jag ens orkar bära med den hem) och vi slutade skolan med idrott, då det var orientering (fast vi liksom sprang inte och sånt för vi änna ”lärde” oss kartan och så.. typ hade genomgång med läraren samtidigt som vi gick då). DET VAR MUCHOKRACLUCHO VAAAAARMT! Solen lös hela tiden, suck (vet att jag borde vara glad, men alltså, det var jobbigt!). När orienteringen äntligen var över och vi fick sluta för dagen så gick jag, Jenny, Stephi, David & Daniel till Coffee Roomer, som är typ nyöppnat i stan, för att fika och äta. För mig blev det banan och vatten, och så delade jag och Daniel på en kaffebit. Gottttt! Vid halv sex tog jag bussen hem och sen chillade jag. Gjorde en grönsakstallrik och pratade med Hannis i telefon! 🙂 <3 Och sen pratade jag med Daniel i telefon.

BAH, jag orkar inte skriva om idag. Det får jag göra imorgon. BYE! (Bu siu ikuöåw fru qg Nf.. FVÖW!!!!!!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *