Netto om oss

Coolt, mycket coolt. Hoppas det blir nĂ„t! 😀

Jaha, nu mÄr jag lite bÀttre. För mitt hÄr Àr fixat och helt plötsligt Àr jag ganska nöjd. AlltsÄ sÄhÀr ligger det till; jag tycker om det. Bara det att jag blev ledsen för att det inte blev som jag ville. Jag menar, jag hade ju siktat in mig pÄ en viss frill, och sÄ blev det en annan, och dÄ blev jag besviken och sÄ. Men hade jag bestÀmt mig för denna frillen, eller bett henne anvÀnda fantasin, sÄ hade jag blivit jÀttenöjd. Men nÄvÀl, jag har redan betalat och sÄ vidare, sÄ jag fÄr ha detta. Och det Àr ingen fara, just nu i alla fall, haha. Men aja, och det finns ju fler tillfÀllen att fixa hÄret som jag ville ha det. Eller hur?

Idag fyller Cornelius Ă„r, min nĂ€sta Ă€ldsta bror. Hela tjugo Ă„r! Det mĂ„ste firas, och det ska det ocksĂ„. Idag vid tvĂ„ sĂ„ kommer det gĂ€ster, och Corne sjĂ€lv sĂ„klart. Wow! Bara för dagen till Ă€ra och brodern till Ă€ra sĂ„ ska jag lĂ€gga upp en bild pĂ„ födelsedagsbarnet lĂ€ngre ner i inlĂ€gget. 🙂 Hursomhelst sĂ„ blir det i alla fall gĂ€ster vid tvĂ„. Inte överdrivet mĂ„nga, för det orkar vi inte med. Och Cornelius vill Ă€ndĂ„ inte ha nĂ„got stort tror jag. Det blir typ vi i familjen (förutom Christian dĂ„), morfar, farfar, Liselotte och Dennis. Vi ska Ă€ta typ god mat (hoppas jag) och till efterrĂ€tt blir det björnbĂ€rspaj och glass, fast jag vet inte vad jag ska Ă€ta, för jag gillar inte paj, haha. SĂ„ det blir nog bara glass, och igĂ„r köpte vi dessutom typ munkar, sĂ„ det fĂ„r vĂ€l bli nĂ„got i det hĂ„llet. Aja, det ordnar sig. Allt ordnar sig alltid.

IgĂ„r tapetserade pappa klart mitt rum dĂ€r nere, btw. Eller klart och klart, men han tapetserade klart det rosa i rummet, dvs en vĂ€gg. SĂ„ fĂ„r se hur resten blir, vi har lite funderingar (har inte bestĂ€llt nĂ„n tapet till resten Ă€n nĂ€mligen). Men det blir nog ocksĂ„ bra, som sagt; allt ordnar sig alltid. Sen fĂ„r vi se hur det ska bli med sĂ€ngen ocksĂ„, kanske ska ta och fixa den dĂ€r nere, eller sĂ„ blir det en vanlig 120cm sĂ€ng. Men isf mĂ„ste vi ju köpa den, sĂ„ jag vet inte hur lĂ„ng tid det tar. Hoppas rummet blir klart snart i alla fall, för jag Ă€r sugen pĂ„ att flytta ner. Nytt rum, nytt hĂ„r, ny sĂ€ng, ny lukt, nya klĂ€der, nytt liv? Ganska nice, jag Ă€r pĂ„ hugget. Och sĂ„ ska det bli sĂ„ gött att fĂ„ sova med Daniel i en stor (i alla fall större) sĂ€ng. Mohahah! Och pĂ„tal om Daniel sĂ„ hĂ„ller jag pĂ„ att dö av saknad av honom! 🙁 Moi behöver min Ă€lskling, och det Ă€r kvickt. Vi fĂ„r vĂ€l ses pĂ„ mĂ„ndag antar jag, och dĂ„ ska jag hem till han och mysa, men i alla fall. Nu nĂ€r skolan början blir det sĂ„.. strikt. AlltsĂ„, vi ses ju Ă€ndĂ„ varje dag typ i skolan och sĂ„, men jag tycker inte att det alls Ă€r samma. Inte samma mys, inte samma sĂ€tt att visa kĂ€rlek, inte lika mĂ„nga pussar och kyssar och kramar, inte alls pĂ„ samma sĂ€tt helt enkelt. Och pĂ„ skoldagarna blir det vĂ€l mest typ vara med varandra en stund och sen Ă„ka hem var för sig. Och typ sova kanske fredag till lördag eller lördag till söndag, om ens det. Vi ska lĂ€sa tolv Ă€mnen i Ă„r, tolv. Om inte mer.. kul liksom. Hej jag kommer hinna med mitt privatliv, not. Det Ă€r inte lĂ€tt att fĂ„ bra betyg, hinna med Ă€lsklingen, hinna med familjen, hinna med vĂ€nner, hinna trĂ€na och hinna vara ensam. Hur ska man hinna med det pĂ„ de fĂ„ timmar som Ă€r över efter skolan? NĂ€r man dessutom kommer att ha prov, sĂ€kert en i veckan minst, och massa lĂ€xor? Skit pĂ„ det. Skit.

Hursomhelst sÄ saknar jag min Àlskling massa, och tanken pÄ att det kommer bli svÄrt att trÀffas lÀnge och sÄ vidare gör nÀstan saknade Ànnu vÀrre. Bara för att, typ (förbjuden frukt?). Men sjÀlvklart Àr det mest för att jag Àlskar baabbbby. SÄ mycket sÄ jag nÀstan dör. Men vi ska i alla fall prata i telefon ikvÀll, hihi.

IgÄr sÄ blev det, som sagt i ett tidigare inlÀgg, frisören klockan tvÄ. DÀr satt jag vÀl tills kanske halv fem eller nÄgot (och under tiden sÄ kom min Àlskling förbi tvÄ gÄnger och tittade till mig, hihi) och sen handlade vi pyttelite mat och sen Äkte vi hem. VÀl hemma sÄ Ät vi lite och sen blev det msn med Daniel, sen tele med Hanna och sen tv tills typ nio. Vid nio ringde Daniel, fast innan det sÄ hann mamma med att servera mig tvÄ smÄ mackor med kantareller pÄ (typ första gÄngen i mitt liv tror jag som jag har Àtit det). Det var sÄdÀr, gick att Àta, men helst inte. Jag gillade svamsmaken tillsammans med kryddorna, som hade satt sig pÄ mackorna, men inte svampen i sitt stora hela. Well, jag smakade i alla fall. Ganska stort framsteg om man sÀg sÄ. Ja, i alla fall sÄ pratade jag och Àlskingen i tele i kanske en och en halv timma, och det var vÀldigt mys. Men jag var vÀldigt depp sÄ pÄ slutet blev det inte kul. Fast det gick ÀndÄ bra för min Àlskling Àr bÀst. <3

Nej nu ska jag dra mig lite, ska hjĂ€lpa lillebror med sin geografi och sen blir det vĂ€l.. kanske baka inför ”kalaset” och typ lite sĂ„dant. Ha det bĂ€st, skiver kanske senare.

One thought on “Netto om oss”

  1. Vad söt du Àr lilla gumman ^^ (L) jag saknar dig otroligt mycket jag med ocg det ska bli sÄ satans underbart att fÄ trÀffa dig nu igen pÄ mÄndag (L)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *