Public någonting

Uuuh jag är så nervös nu inför frisören, hihi.
Och det är skolfoto på tisdag (det är därför jag färgar håret med all hast) och jag har ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig. Liksom, jag får min lön på tisdag så jag kan inte handla nya kläder så det måste bli något av det som jag redan har. Aja, får väl se. Känns lite läskigt. Men håret blir väl förhoppningsvis bra i alla fall, och så får jag se till att sminka mig fint, så kanske inte någon tänker på kläderna.. får man ju hoppas.

Mina ris igår på FarmVille blev typ aldrig planterade, sug på det, men det märkte jag inte fören nu när jag skulle gå in och titta till de (ja det låter väl ganska patetiskt). MEN just denna helgen finns det typ några superberries, så de har jag planterat. De är klara på två timmar och man får 100 coins för dem, det låter ganska nice om man säger så. Något som däremot inte är så väldigt nice är att jag har så himla ont i min mun så jag kan typ inte leva. Det gör ont när jag äter, när jag drar omkring tungan, när jag sväljer. Det gör helt enkelt (eller inte så värst enkelt) ont hela tiden. Inte överdrivet roligt om man säger så, nejnej.

Hm, jag vet inte vad jag ska skriva, jag skriver typ bara massa småsaker så att det blir massa småstycken (vilket jag avskyr..) så jaaa.. men jag ska nog skriva lite sen typ och lägga upp bild på hur håret blev osv. Ska in i duschen nu och så och efter det så ska jag väl bara chilla och vid halv ett kommer Sara S för vi ska göra lite hemligheter som jag inte nämner exakt här, exakt nu. Och vid halv två åker vi till torp eftersom att min tid på Bellbox är klockan två. Förhoppningsvis får jag träffa min underbara älskling idag också, för han ska till torp och handla kläder, hihi. Miss him soo much så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men i alla fall, vi kaaanske ses idag. Nåväl, när jag är klar med min färgning, säkert typ vid fyra kanske eller något, så ska moi åka hem och chilla och vänja mig med håret och vid typ halv sju ska jag ringa bästaste Hanna för vi ska prata i telefon! 😀 Och änsålänge kommer jag ju ihåg det, så hoppas jag gör det sen med. Det är typ nåt fel med mig för jag glömmer massa saker hela tiden, har ont i huvudet och bihålorna, är trött och deppig. Donno vad som har hänt, men det är väl någon period kanske. Hoppas jag, så att det inte vill last forever om man säger så. Men min underbara bästa vän Hannis finns där för mig och det gör också älsklingen min, som pussar på mig och säger massa underbara saker och tar hand om mig. Hanna kan väl inte göra allt detdär, men det känns bra ändå. För hon är mitt samvete, och jag är hennes människa. Så det brukar lösa sig via telepati eller något.

Nej nu ska jag ta och duscha innan.. jaa.. om jag inte gör det nu så kommer det inte hinna torka ordentligt lagom till att Sara kommer. Och juste ja, måste komma ihåg att jag ska skriva ut ett kort på en frill som jag typ vill ha som jag kan visa frisören, som för övrigt heter Josefine. 🙂 Puss på er, hörs senare I guess!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *