B-days

I onsdags fyllde farfar & Olivia B år, igår fyllde Stephi år och idag fyller Erica Tamm år. Grattis!

By the way, jag är aaashungrig! Åt nyss en banan men jag har bara ätit frulle idag och aah.. så är megahungrig fortfarande, men har typ en blåsa i munnen (på tungan) så orkar inte äta, haha. Det gör typ föör ont (moahah förresten klockan är 16.16 nu <3).

Nåväl, annars så har det varit trevligt sen i onsdags. Typ, igår så skulle jag på typ studiemöte med min lärare, alltså, alla elever skulle komma till skolan i tur och ordning från klasslistan för att sitta där med läraren i en kvart och prata. EN KVART! Ja, och i och med att jag är typ väldigt långt fram på listan så var min tid vid kvart över nio så jag fick tyvärr ta bussen klockan kvart i åtta och sitta i skolan tills dess (dock så skulle David ha tid kvart i nio och Jenny från en annan spintklass kom förbi, så vi satt och pratade alla tre), jag behövde dock bara vänta tills nio för Mariam som var före mej kom försent, så jag tog tiden istället så fick hon min. Jaja, när jag var klar så följde jag med David till McDonalds för att han ville äta där (jag fick några pommes, mumma!). Sen blev det till att tralla upp till skolan igen för att syster sa till mig att jag hade mat i skolan så jag fick äta där och jag hade ringt och väckt Daniel (som hade sin tid i skolan vid ett) så han kom ner till skolan lagom till att matsalen öppnade. Ja, vi åt alltså tillsammans (David gick ner till Kampen för att han skulle ta sin 11.35 buss), och Pernilla & Ly kom också och åt med oss.

Fast, det var skitmat. Jag var skithungrig, men det var skitmat. Så det blev ingen mat alls för mig, tog lite och sen slängde det (vem vill ha falafel och äckelpotatis?), istället köpte Daniel en banan till mig i cafeterian. Känns som att jag beskriver denna dagen jobbigt. Men aja. Jag och Daniel gick sedan ner till stan där vi träffade Madde & Tilde och det blev typ till att titta på Åhléns för Madde ville ha ett linne. Så jag och Daniel passade Tilde där medan hon prövade, och då kom Signe, Maja & Pernilla T förbi. 🙂 Så pratade vi en stund och sen gick de. Och efter det så gick vi också, och då gick vi till Pingvin (eftersom att jag var sååååå hungrig) och jag blev faktiskt bjuden på en pommestallrik med kebabsås och gurka. Mums! Fast Daniel åt från mig också. Och Tilde, haha. Vi satt där en stund och sen gick Daniel upp till skolan för att han skulle ha sitt möte då. Jag, Madde och Tilde fortsatte en promenix till badhuset för Madde skulle anmäla Olivia till simskola, och gick vi till Söderskolan för att hämta Olivia där och sist med inte minst gick vi till Lancaster (eller vad det nu heter) dagis och hämtade Iza och sen gick vi hem till Madde, där vi möttes upp av Daniel. 🙂 Innan vi gick upp till Madde så satt vi utanför och då träffade vi på Sara S, Erica, Anna J, Elin & Stina, mucho kul! 😀 Jaa och så tog vi en piggelin, hihi.

Väl hemma hos Madde så satt vi typ bara och chilla och lekte med barnen, haha. Det var jättemysigt och för första gången since typ ever, så lekte och pratade Iza en massa med Daniel. Det var så kul att se, och framför allt gulligt, hihi. Daniel blev jätteglad, tror jag. ^^

Vid typ fyra eller nåt så sa jag och Daiel hejdå, och så trallade vi ner till Espresso House och tog varsin mocha latte (det är såååååå gott). Fast det var rätt jobbigt igår för att det var så himla varmt så man njöt typ inte. Alltså menar att det var typ strålande sol och 30 grader. Så man pallade inte varm dryck. Osmart tänkt av oss. Well, sen gick vi till Åhléns och handlade hudlotion till mig och efter det tog vi bussen hem till han där jag la mig på soffan och somnade pga. migrän, bihåleont, trötthet och hunger.. vaknade dock upp av att världens bästa och underbaraste pojkvän hade lagat mat till mig och dukat upp ute i det fina vädret, hihi. Ååååh så glad jag blev och åååh vad gott det var! 😀 Efter det var jag ganska så pigg, och vi tog oss en promenix runt strandpromenaden och så i typ en timma och tio minuter, ganska exakt. Det var härligt, och eftersom att jag fick så mycket frisk luft så mådde jag mycket bättre sen. Somnade vääldigt gott på kvällen kan man säga!

Japp. Ska jag berätta om idag också alltså? Bah, jag har ont i huvudet nu. Men ska försöka. Vaknade upp typ klockan sju pga min mobil som var satt på alarm för att jag skulle påminna mamma om att rigna och säga att jag inte ska äta i skolan idag för jag.. orkade inte. Så gjorde hon det och så somnade jag om. Vaknade senare vid åtta för att jag grät i sömnen och sen somnade jag om igen. Vaknade igen vid nio pga att jag hade satt ett annat alarm på mobilen för att jag skulle upp då, men somnade om igen och vid kvart i tio vaknade jag av mig själv och då gick jag faktiskt upp. Det blev till att duscha och så och sen så väckte jag Daniel min. Så farmade vi lite var och sen åt vi frulle. Efter att ha fixat oss och så, så blev vi körda av Maria (Daniels syster alltså, som för övrigt kom hem till de igår klockan elva på kvällen) till skolan för att det pisseregnade. Började skolan med matte och vi fick reda på att hela kursen ska vara på engelska (klagar bara på att just Np är på engelska, baah). Vi har också en ny lärare, kommer inte ihåg vad han heter nu bara för det, men han verkade bra. Sen blev det psykologi, där vi tydligen också har hela kursen på engelska, och läraren heter Anna-Lena. Verkade asnice! 😀 Slutade skolan med Social Science tsm med vår förra lärare (och alltså nuvarande) Jan-Anders och det verkade också helt ok! 🙂

Efter skolan så har jag inte gjort så mycket. Vi slutade lite tidigare idag, typ tjugo över tre, och då satte sig alla i soffan utanför klassrummen och bara snackade och helt plötsligt kom mamma där och frågade om jag vill åka med hem, haha. Så gjorde jag det (och Sara åkte också med btw) och nu sitter jag här.

Skriver mer sen, bye.

2 thoughts on “B-days”

  1. Han heter Johan Gustavsson och jag älskar dig jätte mycket och din blogg är så söt och låång men det är okej för det är ju din ^^ nu ska jag vara med familjen lite 😀 pusspuss på dig min älskling, sov gott (L)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *